Több autó ütközött össze vasárnap délután Balatonszőlős kivezető szakaszán, Balatonfüred irányába. A frontális karambol után feszítővágóval kellett kiszabadítani az utasokat.

Audi és Lexus ütközött

Egy Audi és egy Lexus ütközött össze frontálisan vasárnap nem sokkal 17 óra előtt Balatonszőlős kivezető szakaszán, Balatonfüred irányába. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Áttért a szemközti sávba

Egy Audi típusú személyautó haladt Füredről Balatonszőlős felé, amikor egy kanyarban áttért a szemközti sávba, és frontálisan ütközött egy Lexus típusú személyautóval.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Heten sérültek meg

A vármegyei rendőrség közösségi oldalán megjelent információk alapján, a balesetet okozó Audiban három felnőtt és egy gyermek, míg a másik autóban két felnőtt és egy kisbaba sérült meg.

Hét mentőautó érkezett a helyszínre

Hét mentőautó és több tűzoltó is a részt vesz a mentésben, utóbbiak feszítővágóval szabadítják ki a roncsokba szorult utasokat.

Egy kanyarban történt meg a baj

A tűzoltóknak is akadt dolguk bőven

Órákon át tartott a mentés és a helyszínelés

Jelentős az anyagi kár

Teljes útzár, terelés

A Füred TV beszámolója szerint a helyszínelés miatt teljes útzár volt az érintett szakaszon, a Volánbusz járatait is elterelték. 19 óra után indulhatott el újra a forgalom. Úgy tudják a balesetben résztvevő egyik gépkocsiban balatonfürediek ültek, egy harmadik autó pedig belecsúszott a balesetes gépkocsik egyikébe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Veszprém Vármegyei Rendőrség