Álló járműnek hajtott egy személyautó Pétervására belterületi szakaszán, a sofőrt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Álló járműnek hajtott

Álló járműnek hajtott egy személyautó a 23-as főút 24-es kilométerénél, Pétervására belterületi szakaszán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fejtetőn állt meg

A helyszínről származó információk szerint az autó a településen az enyhe jobbra ívelésű kanyarban megcsúszott, és először egy álló kocsinak, majd egy kerítésnek ütközött, majd fejtetőn állt meg

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kiemelték az autóból

A pétervásárai hivatásos tűzoltók egy embert kiemeltek az egyik járműből és átadták a mentőknek.

Életveszélyes sérülések

Az Agria TV információi szerint a jármű vezetője súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

16 éves gumik a hátsó kerekeken

Szomorú érdekesség, hogy az autó hátsó kerekein 16 éves gumi van, ami nem biztos, hogy szerencsés a februári, változatos időjárásban.

Felhajtott a járdára

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy a Katasztrófavédelem információi szerint felhajtott a járdára és kidöntött egy jelzőtáblát, majd egy betonoszlopot a főváros 11. kerületében egy személyautó. 

Felitatták a kifolyt olajat

A baleset a Kosztolányi Dezső téren történt, a helyszínre érkező tűzoltók elvégezték az áramtalanítást és felitatták az úttestre kifolyt olajat is.

Fradi-játékos a volánnál

A baleset-info.hu értesülése szerint a gépkocsit a Ferencváros futballcsapatának egyik játékosa vezette. A 30 éves argentin sportoló szervezetében a helyszínen elvégzett szondázás nagy mennyiségű alkohol jelenlétét mutatta ki.

Megerősítették az információt

A BRFK sajtóosztálya megerősítette ezeket az információkat. Az eddigi adatok szerint vasárnap hajnalban, 5 óra 20 perc körül történt a baleset, eddig tisztázatlan okok miatt. A férfit a helyszíni szondáztatás után mintavételre előállíották.

Nem történt sérülés

A beleset során személyi sérülés nem történt, az anyagi kár viszont jelentős. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a fejre állt autó. Fotó: Agria TV