Kigyulladt egy kamion az M3-as autópályán, Nyíregyháza közelében. A fogalmat elterelnik, csak nagyon lassan lehet haladni a környéken. Vélhetően durrdefektet kapott a Budapest irányából közlekedő almaszállító hűtőkamion.

Baleset az autópályán

Közúti közlekedési baleset történt 2023. február 22-én 5 óra 48 perc körül az M3-as autópálya bal oldali pályatestén, a 229. kilométerszelvényben, Nyíregyháza térségében. Az elsődleges adatok szerint egy Budapest felől Vásárosnamény irányába tartó teherautó – eddig tisztázatlan okból – a szalagkorlátot átszakította és felborult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kigyulladt a kamion

Egy nyerges vontató a középső szalagkorlátot átszakítva, a szembejövő sávban az oldalára borult szerda reggel. A kamion a baleset következtében kigyulladt és teljes terjedelmében égett az M3-as autópálya 229-es kilométerénél, Nyíregyháza térségében, a főváros felé vezető oldalon. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lezárták az autópályát

A nyíregyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral eloltották a tüzet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a Vásárosnamény felé vezető oldalon a leállósávban halad a forgalom.

Nagykálló felé terelik a forgalmat

A mentés és a helyszínelés idejére a rendőrök Budapest irányába vezető bal pályatestet teljes szélességében lezárták, a forgalmat Nagykállónál leterelik az autópályáról. A balesetben az elsődleges információk szerin egy személy megsérült.

Ezt javasolja az Utinform

A 234-es km-nél, a Nyíregyháza-kelet csomópontnál kiterelik a járműveket a pályáról.  Nyíregyházán át kell kerüljön, visszatérni a 227-es km-nél, a 4-es főúti csomópontnál  érdemes.  A helyszínelés miatt, a Vásárosnamény felé tartó oldalon is csak a leálló sávon lehet közlekedni.

Ráfutásos baleset

Két ráfutásos baleset is történt az M0-s autóút 44-es kilométerszelvényénél, Ecser térségében, az M3-as autópálya felé vezető irányban. A balesetekben két-két jármű érintett, amelyek áramtalanítását a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték el. Az érintett útszakaszon a leállósávon halad a forgalom.

Baleset az M5-ösön

Baleset történt az M5-ös autópálya 15-ös kilométerszelvényénél, a XXIII. kerület térségében, Budapest irányában. Információk szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy arra közlekedő szabadnapos tűzoltó áramtalanította a karambolos járműveket. Az érintett útszakaszt lezárták a baleset miatt.

Baleset Budapesten

Három gépkocsi ütközött össze Budapesten, a 14. kerületben, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az Ógyalla utca mellett. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik járművet. A baleset miatt forgalmi akadály alakult ki az érintett útszakaszon.

Baleset Nagykanizsa közelében

Árokba hajtott, majd újra az úttestre került egy gépkocsi 61-es főút 182-es kilométerszelvényénél, Pogányszentpéter térségében. A helyszínre kiérkezett nagykanizsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelynek két utasa saját erejéből ki tudott szállni. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook!Autópályahírek 0-24