A rendőrség egyelőre még semmit sem közölt, azonban azt már most tudni lehet, hogy két társaság szólalkozott össze a Deák Ferenc téri metrólejárónál. Ennek során egy éles eszköz is villant, valaki pedig súlyosan megsérült.

Rejtélyes eset

Belekötöttek egy fiatalokból álló társaságba, és egy embert súlyosan megsebeztek s szombatról vasárnapra virradó éjjel a Deák téren – értesült a Ripost. A rendőrség még nem adott tájékoztatást a történtekről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Senki nem tudja a részleteket…

A lapot egyik olvasójuk tájékoztatta a történtekről. Ő úgy tudta, hogy valaki komoly sérüléseket szenvedett. Az újságírók vasárnap reggel a helyszínen próbáltak tájékozódni, arról, pontosan mi történhetett a város egyik központi terén, de nem látszottak nyomai az esetnek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

… csak azt, hogy sok zsaru volt kint

„Az éjszakás kollégák mesélték, hogy nagy balhé lehetett, mert sok rendőr volt itt az éjjel, de több részletet nem tudunk” – mondta el az egyik gyorsétterem alkalmazottja. A rendőrség egyelőre nem válaszolt megkeresésükre.

Kísért a három évvel ezelőtti kettős gyilkosság rémképe

Az olvasónak rögvest az a pár évvel ezelőtti kettős gyilkosság ugrott be, ami a tér egy másik pontján történt három évvel ezelőtt. Akkor a József Attila utca és a Hercegprímás utca kereszteződésében két embert gyilkoltak meg egy tömegverekedésben.

Ugyan elfogták a tettest, de ez az áldozatok életét nem adja vissza

A véres tragédiát a gyanú szerint az akkor éppen 18 éves Cs. Krisztián követte el, aki kegyetlenül kioltotta a 21 éves K. Gergő és a 16 éves M. László életét. Ugyan a támadók elmenekültek a helyszínről, de 10 perccel később a Nyugati téren kattant rajtuk a bilincs.

Előtte hangfalat rabolt

Pár órával korábban sem bírt magával a fiatal: társával együtt egy padon alvó férfitól erőszakkal vette el annak hangfalát. Követelései nyomatékosítására egy éles eszközt használt. A két ügynek összesen hat vádlottja van.

Ok nélkül ölt

A fiatal attól gőzölt be, hogy látott egy számára idegen társaságot vitatkozni. Ekkor berohant közéjük, majd két embert teljesen értelmetlenül, bestiális kegyetlenséggel a nyílt utcán kivégzett. Majd mint aki jól végezte dolgát, cimboráival együtt elhagyta a helyszínt.

Pillanatok alatt bekattant

„A tanúvallomásokból idézve: teljesen beindult, azzal a jelszóval, hogy mindjárt beugrok bokszolni. Elővette a nála lévő kést. A neki háttal álló 17 éves Lászlót két alkalommal a hátán, majd két alkalommal mellkason szúrta” – idézte fel a kegyetlen pilanatokat a BRFK életvédelmi osztályának vezetője, Gál Sándor.

Még nem ítélték el

A gyilkossággal vádolt Cs. Krisztián ügyét most tárgyalja a bíróság. Korábban az ügyész huszonhárom és fél évet kért rá, amenyiben beismeri bűnösségét és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, ám ezt nem tette meg. Amennyiben bűnösnek találják, akkor akár 25 évet is kaphat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt képünkön a kérdéses eset helyszíne látható, forrás: Google Street View.)