Ruhákat, illatszereket és élelmiszereket is lopott a bogácsi nő. Mindig a kezében tartotta néhány hónapos gyermekét.

Üzletszerűen lopott

Nem egyetlen alkalommal vetemedett arra a bogácsi anya, hogy fizetés nélkül vegyen magához különféle árucikkeket. A 22 éves nő rendszeresen elemelt egy mezőkövesdi boltból ruhákat, illatszereket és élelmiszereket is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez volt a módszere

Mindig a néhány hónapos gyermekét a kezében tartva ment vásárolni. Kezdetben nem is tűnt fel a bolt eladóinak, hogy elemelt ezt-azt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Önmagát buktatta le

A fiatalasszony a mezőkövesdi üzletben egyszer olyan ruhaneműket próbált becserélni, amikért nem fizetett. Az eladók úgy tudták, hogy azokat a ruhákat még el sem adták. Ekkor derült fény a turpisságra.

Kihallgatták

A nőt kihallgatták a rendőrök, és megkérdezték tőle, miért lopott. Azt állította, hogy a férje jól keres, és egyáltalán nem volt rászorulva arra, hogy lopjon. Nem tudott tehát tettére magyarázatot adni.

Ezek is érdekelhetnek!

Súlyos a vád a nő ellen

Mivel nem csak egyetlen alkalommal lopott, így a fiatalasszony ellen felhozott vád igen súlyos. Üzletszerűen elkövetett lopással vádolják. Az eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság folytatta az ügyben.

Ez történik most

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket már el is végezte. Az iratokat is átadták az ügyészség számára. Sorsa felől később fog döntés születni.

Szekérre és talicskára pakolták a borsodi tinik egy általános iskola ingóságait

Nemrég arról számoltunk be, hogy ugyancsak borsodi fiatalok kirámoltak egy iskolát. Rengeteg mindent elvittek. Még az iskola talicskáját is elmozdították, abba is lopott dolgokat pakoltak.

Többször is fordultak

A 16 és 14 éves monoki fiatal március 14-én éjjel tört be egy helyi iskolába. Egy szekérre és egy talicskára pakolták az ingóságokat. Öt alkalommal is fordultak, annyi mindent zsákmányoltak bűnös úton.

Vitték amit lehetett

A fiatalkorúak hat kerékpárt, öt számítógépet, tíz billentyűzetet valamint két monitort is elloptak. Mindemellett rengeteg kristálycukrot, kést, kanalat és villát is eltulajdonítottak. 23 tekercs WC-papírt vittek magukkal, és öt alkoholmentes pezsgőt is elvittek az iskolából. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív