Bosszúból ölhette meg az állatot a nő. A hatóságok egy napig a helyszínen hagyták az eb tetemét.

Szörnyű tettre szánta el magát egy nő

Különös kegyetlenséggel végzett ki egy kutyát egy nő Pécelen. A Szurkolók az Állatokért Alapítvány a közösségi oldalán mi történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A szerencsétlenül járt kutya

Forrás: Szurkolók az Állatokért Alapítvány

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Péntek délután kapott bejelentést az alapítvány

Az említett alapítványt tegnap délután értesítették a hátborzongató esetről. A társaság megpróbálta kideríteni, miért kellett kínhalált halnia a szerencsétlenül járt kutyának. Úgy tudják, egy nő végezhetett vele, mégpedig bosszúból.

A nő különös kegyetlenséggel végzett az ebbel

Forrás: Szurkolók az Állatokért Alapítvány

A rendőrök is a helyszínre mentek

A zsaruk 11 sebet számoltak össze az eben. Egy éles tárggyal olthatta ki a nő a kutya életét. Az alapítvány azonban nem volt elégedett a rendőrök munkájával.

Ez volt a probléma

Az alapítvány szerint a kiérkező rendőrök azt kérdezték, “mennyit ér a kutya”? A szörnytettel gyanúsított nőt bevitték a rendőrségre. A kutya tetemét azonban otthagyták.

Bosszúból ölhette meg a támadó az állatot

Forrás: Szurkolók az Állatokért Alapítvány

Ezt kellett volna tenni

A Szurkolók az Állatokért Alapítvány leírta azt is, mit kellett volna tennie az egyenruhásoknak. A jelek szerint ugyanis elmulasztották értesíteni a környéken működő ebrendészt vagy egy állatvédő szervezetet. Az állatkórházat sem kereshették fel, hiszen a tetem elszállítása egy napig nem történt meg.

Az alapítvány lépett

Miután a kutya élettelen teste egy napig ott feküdt, értesítést kapott a Szurkolók az Állatokért Alapítvány. Ők felháborodtak azon, hogy nem történt meg a kutya testének boncolásra való elszállítása, vagy a tetem tetthelyről való begyűjtése.

Azóta már elszállították az eb tetemét

A Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület tagjai a tegnapi nap során elszállították a boncolásra váló állat tetemét. A két szervezet közösen fogja megtenni a feljelentést bosszúból elkövetett bűncselekmény miatt, ha megdönhetetlen bizonyíték áll a rendelkezésükre arról, hogy gyilkosság történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – forrás: archív