Két fiatal verekedett össze még a nyáron Siófokon a híres Petőfi sétányon. Pofonok csattantak, de erre ököllel reagált a másik fél. Garázdaság miatt most mind a ketten bíróságra járhatnak majd.

Mi van, mi van, mi van?

Az eset még augusztusban történt, a hajnali órákban két férfi között szóváltás alakult ki, és kölcsönösen szidalmazni kezdték egymást.

Durr egy maflás

A fiatalabb, 19 éves vádlott ettől rendkívül indulatossá vált, és hirtelen pofon ütötte a másik férfit, aki erre azonnal ökölütéssel válaszolt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Volt, akinek helyén volt az esze 

A további verekedésnek az vetett véget, hogy az idősebb, 20 éves férfit az egyik ismerőse elválasztotta a másik vádlottól. A helyszínre érkező járőrök végül mindkét férfit előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra.

Kattints ide a bunyóért!

Ha börtönt nem is, de büntetést még kaphatnak

A Siófoki Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség az egyik verekedővel szemben próbára bocsátás, míg a másik férfival szemben – aki ellen hasonló jellegű bűncselekmény elkövetése miatt más büntetőeljárás is folyamatban van – pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

Ez is érdekelheti

Lövöldözés Vecsésen

Február 3-án délután egy férfi részegen lövöldözött Vecsésen. Mire a rendőrök a helyszínre értek már nem volt ott, de annyi tudható volt, hogy az illető Budapest felé indult.

Riasztópisztoly

A rendőrök azt már a helyszínen megállapították, nem éles lőfegyvert használtak, a nyomok gáz és riasztófegyverre utaltak.

Egy nyugdíjas

Csak ki akarta próbálni fegyverét egy nyugdíjas, aki Budapesten lakott egy lakótelepi lakásban – ezt derült ki miután a rendőrök elfogták. A gázfegyvert is megtalálták nála.

Sajnálja a történteket

A férfi szerint rokonlátogatáson volt Vecsésen, borozgattak és mivel a pisztolyt a közelmúltban vásárolta, a buszhoz gyalogolva úgy gondolta, itt az idő kipróbálni. Mindössze kettőt lőtt, majd hazament, megvacsorázott, lefeküdt aludni, így ébresztették a rendőrök.