Egy 35 éves férfi és a 43 éves nő hajléktalanként élt Budapesten. Részeg vitájukból drámai szurkálás, verekedés lett. A vérfagyasztó jelenetek 3 éve játszódtak le a Blaha Lujza téri aluljáróban. Most született meg a vádirat.

Zenés tavaszi este

2019. március 8-án este a Blaha Lujza téri aluljáróban egy társaságában zenét hallgatott, amikor a részeg nő táncolni kezdett. A pár aztán összeveszett, mert a nő nem akart eljönni, sőt állítólag valaki mást még ölelgetett is. Szó szót követett és a nő rátámadt a férfire.

Rugdosta

A nő többször megrúgta és megütötte a férfit, aztán folytatta a táncolást. Kis idő elteltével a nő odébb ment, a férfi azonban folytatta a vitát, mire a nő kétszer meglökte és megütötte. A felvételek alapján kimondottan agresszívan viselkedett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az olló

Ezt követően még vitatkoztak, és a férfi elővett egy ollót, amivel bántalmazta a nőt, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett, az értesített mentők elszállították.

Életveszélyes szúrás

A férfi által támadott testtájékra, az elkövetés eszközére, az erőbehatásokra, illetve az elszenvedett sérülésekre figyelemmel a nő halála bekövetkezésének reális lehetősége is fennállt, amibe a férfi legalább belenyugodott – írja az ügyészség, amely videót is bemutatott az esetről.

Elsétált, majd újra verekedett

A férfi elhagyta az aluljárót, és a Dohány utcában szóváltást kezdeményezett egy másik férfival akit többször meglökött, és egyszer ököllel arcon is ütött. A sértett a földre esett, azonban nem sérült meg.

A nő sem ússza meg

A Fővárosi Főügyészség a támadó férfival – mint visszaesővel – szemben emberölés bűntettének kísérlete és garázdaság vétsége miatt, a nő – mint többszörös visszaeső – ellen garázdaság vétsége miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre.

Jelenleg is börtönben van

A férfi jelenleg más ügyben tölti jogerős szabadságvesztés büntetését. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!  

Ez is érdekelheti

Címlapfotó az ügyészség videójából való.