Figyelmetlenségből adódó baleset történt a a 10. kerületben, a Kőbányi út és a körút találkozásánál. Egy BMW-t zúzott le egy Ford.

Békésen autózott

Egy Ford Focus volánja mögött egy középkorú férfi haladt szombat délután a 10. kerületi Könyves Kálmán körúton a Puskás Stadion felé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jött a román rendszámú BMW

A Kőbányai úti csomópontnál zöld jelzésen haladt volna tovább, de balról, a Kőbányai útról egy román rendszámú BMW szintén férfi vezetője nem vette észre, hogy neki már pirosat mutat a jelzőlámpa és a Ford előtt át akart vágni, azonban ez nem sikerült neki.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A csattanás

A Ford a kereszteződés közepén a BMW oldalába csapódott, a BMW jobb első ablaka kitört, a légzsákok pedig kirobbantak mindkét járműben.

A BMW

Röpültek a szilánkok

Az autókban csak a sofőrök utaztak, a Fordot vezető férfi nem sérült meg, a BMW magyarul beszélő sofőrje a kezén megsérült ugyan az üveszilánkoktól, de nem komolyan, végül nem szállították el a mentők.

Dugó lett belőle

A baleset miatt a Könyves Kálmán körúton hatalmas torlódás alakult ki, a Gyáli útnál volt a sor vége.

Déli baleset

Két személyautó karambolozott Budapest XVII. kerületében, a Tarcsai úton. A helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók kiemeltek az egyik autóból egy embert, akit átadtak a mentőknek.

A M3-nál is volt baj

Beton elválasztó elemnek ütközött egy személyautó Budapest XIV. kerületében, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a Róna park közelében. Az esethez mentők is érkeztek.