Kikészült egy nő miatt és ezért siklott félre az élete – magyarázta kihallgatásán azt a 32 éves férfi, akit gépkocsik feltörése és lopás miatt kaptak el a rendőrök.

A puhatestű éjszakában

5 járművet tört fel és fosztogatott egy telephelyet az a férfi, aki január 1. és január 24. között, jellemzően éjszaka követett el bűncselekményeit Pomázon és Szentendrén. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!  

Vitt, amit talált

A járművek utasteréből vitte, amit talált, olvasószemüveget, karórát, pénztárcát, présgépet. A telephelyről 4 darab alufelnivel távozott.

Elhagyta a sapkáját a szerencsétlen

Az egyik feltört autó motorháztetőjén megtalálták sapkáját. Szinte már tragikomikus, hogy arra kérte a nyomozókat, “ne küldjék el azt a szakértő részére, mert az az ő sapkája”.

100 ezres a kár

A rendőrség becslése szerint több százezer forintra tehető a lopási kár, de legalább ugyanennyi keletkezett a kövekkel betört szélvédők rongálásaival is.

Kamionokból lopott

Január 29-én éjszaka, az Annahegyi pihenőnél egy világítás nélkül a forgalommal szembe haladó járműre figyeltek fel a rendőrök. Az egyik parkolóhelyen sikerült megtalálni, rakterében kannákat és több doboznyi motorolajat találtak, de közben a sofőr eltűnt.

Egy másik megyében

Három napos napos keresgélés után Kunszentmiklóson bukkantak az autó tulajdonosának a nyomára. Az elfogott férfi nem volt ismeretlen a hatóságok előtt, több büntetőeljárás folyik ellene, még nyomkövető is volt a lábán.

Jó ötletnek tűnt

Kihallgatásán beismerte, hogy ő lopta el a az egyik kamionból a félmilliós zsákmányt. Elmondása szerint pillanatnyi ötlettől vezérelve tette mindezt.

Elvette a kabátját és még meg is verte

Elkérte ismerőse kabátját egy férfi Ózdon, azzal az indokkal, hogy felpróbálja, de ezek után már a sértett többszöri kérésére sem adta vissza, hanem bántalmazta őt, majd – a saját kabátját hátrahagyva – a helyszínről elment. Hamarosan elfogták.

Címlapfotó a rendőrség felvétele.