A Gyáli Rendőrőrs munkatársai 2022. július 15-én 14 óra körül Gyál külterületén egy elhagyatott autót találtak, aminek az ellenőrzése során kiderült, hogy tulajdonosa zuglói, így értesítették a 14. Kerületi Rendőrkapitányságot.

Ellopták

A 14. kerületi rendőrök még aznap megállapították, hogy a gépkocsit egy helyi garázsból lopták el, aminek tulajdonosa már két éve nem él. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hamar megtalálták

Mivel az elhagyatott autó mellett az egyenruhások egy bőröndöt találtak, amiben vádirat és idézés volt, könnyen eljutottak a feltételezett elkövetőkhöz.

Ez is érdekelhet:

Zacskóba tette és magára hagyta újszülött csecsemőjét egy borsodi nő, a kisbaba meghalt

Józsefvárosban fogták el őket

A budapesti rendőrök a 29 éves B. Richárdot 2022. július 16-án 15 óra körül a 8. kerületben, míg társát, B. Tamást két órával később, szintén Józsefvárosban fogták el.

Nem tettek vallomást

A nyomozók a két férfit lopás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, akik vallomást nem tettek, ám a nyomozás adatai szerint azért lopták el a kocsit, hogy egyik barátjuknak eladják, de az fizetés nélkül meglépett vele.

Őrrizetbe vették őket

A 14. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai B. Richárdot és B. Tamást őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet a bíróság elrendelt.

Ez is érdekelhet:

Bombafenyegetés miatt Ferihegyen szakította meg útját a Wizz Air egyik járata, az utasok vészcsúzdán hagyták el a gépet

Egy nőt is keresnek

A nyomozók még keresik az autó ismeretlen vevőjét, valamint elfogatóparancsot adtak ki egy nő ellen, aki szintén összefüggésbe hozható a bűncselekménnyel, számolt be róla közleményében a rendőrég. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció