Csak egy pillanatra nem figyelt, letekintett az autó padlójára és kész lett a baj. Nekicsapódott egy kiálló sziklának, az megdobta, átfordult a kocsi, kiszakadt a kereke és keresztben állt meg a kanyargós Szép Juhászné úton. Az történt az öregúrral, amitől a legtöbben félnek ezen az úton: valami közbejön és nem tudják bevenni valamelyik keskeny kanyart.

Mercedes a Szép Juhászné úton

Információink szerint egy idősebb magyar úr haladt német rendszámú fekete Mercedes GLA 180 típusú autójával szerdán Budapesten a 2. kerületben a Szép Juhászné úton lefelé, a Budakeszi út felől a Nagyrét utcai körforgalom irányába. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Pórul járt az öregúr

Sziklának csapódott

A Hársfavirág úti elágazás előtt egy balkanyarhoz ért, amikor a sofőr valami miatt lenézett az utastér padlójára. Mire a tekintetét visszaemelte az útra, a Mercedes már lesodródott jobbra az úttestről. Az autó felkapott a rézsűre, majd pár méter után az egyetlen, kilógó sziklát telibe trafálta.

Ennek a kőnek csapódott a Merci

Kiszakadt a kereke

A nagy erejű ütközés következtében a Mercedes jobb első futóműve azonnal kiszakadt, amitől a jármű az úton keresztbe fordult, majd a tetejére borult, végül visszafordulva három keréken, az úttesten keresztben állt meg, a jobb első kerekét maga alá gyűrve.

Borulás közben kikerülték

A sofőrnek nagy szerencséje volt, ugyanis a szemből érkező autók néhány centiméterrel ki tudták kerülni az éppen borulás közben lévő autót.

Csúnyán összetört a Mercedes

Kirobbantak a légzsákok

Az idős úr használta a biztonsági övét, így a baleset pillanatában az összes légzsák kirobbant, ő pedig így nem szorult a roncsba és csak könnyebben sérült meg, a mentők a Szent János kórházba szállították.

Lezárták az utat

A fővárosi hivatásos tűzoltók is beavatkoztak a helyszínen, áramtalanították a Mercedest. A helyszínelés és műszaki mentés idejére teljesen lezárták az útszakaszt, az arra közlekedőket a rendőrök visszafordították. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elállja a rendőrautó az utat

Fotók: Kekvillogo.hu/G.K.