Elfogták és őrizetbe vették a jánoshalmi nyomozók azt a 22 éves helybélit, aki súlyosan bántalmazta testvérét, és több betörés is a számlájára írható.

Bátyját bántalmazta

Súlyos testi sértés gyanúja miatt indult eljárás a Jánoshalmi Rendőrőrsön idén márciusban, mivel az egyenruhások tudomására jutott, hogy egy 22 éves helybéli bántalmazta bátyját. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Boxerrel ütötte

Az agresszív férfi egy boxerrel a kezén ütlegelte testvérét, aki súlyos sérüléseket – arc- és orrcsont törést – szenvedett. A sértett a rendőröknek elmondta, hogy öccse születésnapját ünnepelték, amikor szóváltásba keveredett a testvére vendégeivel, ezért esett neki a rokona.

FRISS!

Hoppon maradt tolvajok: ellopták ezt az autót, hogy eladják, de aztán a vevőjük fizetés nélkül távozott

Más is van a rovásán

A férfinek azonban más bűncselekmények elkövetése is van a rovásán: többször tört be lakatlan házakhoz a településen, ahonnan rendszerint elektromos kéziszerszámokat lopott több százezer forint értékben.

Kocsit is feltört

De olyan is előfordult, hogy az egyik helyi kocsmába ment be, ahonnan szeszes italokat vitt el. Egy másik alkalommal pedig parkoló gépkocsit tört fel, amiből egy pénztárcát lovasított meg a tolvaj.  

Ez az autót törte fel:

Fotó: police.hu

Ez is érdekelhet:

Bombafenyegetés miatt Ferihegyen szakította meg útját a Wizz Air egyik járata, az utasok vészcsúzdán hagyták el a gépet

Őrizetbe vették

A Jánoshalmai Rendőrőrs nyomozói tegnap előtt elfogták és őrizetbe vették a férfit, majd gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés valamint a lopások miatt. A rendőrök kezdeményezték a tolvaj letartóztatását és vizsgálják, hogy volt-e társa a bűncselekményeknél. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!   

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik