A rendőrség közleménye arra nem tér ki, hogy pontosan ki, férfi, vagy nő az áldozat, de az idegenkezűséget megállapították, így valószínűleg gyilkosság történhetett.

Sok a kérdőjel

Egyelőre sok a kérdőjel, de az már biztos, hogy az illető elhalálozott, már nem lehetett rajta segíteni. A közelben lakók szerint a mintegy egyhektárnyi terület közepén lévő facsoportoknál hajléktalanok laktak, akik között gyakoriak voltak a durva szóváltások. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Járőrök találtak rá

A rendőrség beszámolója szerint a helyi rendőrség járőrei holttestet találtak Újszegeden. Annyit árultak el, hogy idegenkezűség történhetett, melynek kapcsán pillanatnyilag további tájékoztatást nem adtak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gyilkosság történhetett

Azt sem tudni, hogy milyen nemű és korú az áldozat, illetve milyen külsérelmi nyomok lehetnek rajta. A Csongrád-Csanád vármegyei nyomozók vizsgálják az eset körülményeit – olvasható a hivatalos rendőri közleményben.

„Megöltem a feleségemet”

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon május 19-én 8 óra 30 perc körül megjelent egy 67 éves helyi férfi, aki elmondta, hogy előző napon, az esti órákban a Mosonmagyaróvár, Mosonyi Mihály utcában lévő otthonukban megölte feleségét.

Megtalálták a holttestet

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a helyszínre érve megtalálták a 67 éves asszony holttestét. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást indított.

Nem tértek magukhoz a szomszédok

A Tények stábja meglátogatta az idős pár társasházát, ahol a szomszédok még mindig nem tértek magukhoz a történtek után. Elmondásuk szerint többször hallották a párt veszekedni, ezért sem foglalkoztak különösebben a hangokkal, melyek a gyilkosság éjjelén szűrődtek ki a lakásból.

Négy és fél hónapos terhes volt

Korában írtunk arról, hogy, agyonverhette a tőle állapotos volt feleségét egy nyírkátai férfi. A 34 éves nő néhány nappal a brutális gyilkosság előtt elhagyta az agresszív férfit és egy barátnőjéhez menekült.

Az erdőben találták meg

„Az édestervérem meggyilkolta az élettársát. Az egyik barátnőjénél lakott. Úgy történt, hogy kihívta a házból, valami gyógyszer miatt. Elhúzta, úgy ölte meg” – nyilatkozta a Tényeknek a férfi testvére.

Kicsalta a házból

A 31 éves férfi szombat hajnalban csalta ki a házból a nőt, majd a hajánál fogva a közeli erdőbe vonszolta és megölte. A nő négy és fél hónapos terhes volt, holttestét a helyiek találták meg.

A magzat életét sem tudták megmenteni

10-12 méterről láttam, hogy ott fekszik. Odamentünk, a feje be volt takarva, én azt hittem, hogy még lélegzik. Mondom, ha lehet rajta segíteni, akkor segítek. Utána már azt vettem észre, már a hasa sem mozgott.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu