Ahogy beszámoltunk róla szombaton, az élettársa ölhette meg azt a 34 éves nőt, aki a gyilkosától várt gyermeket. Az utcán vonszolta végig, egy erdős területen verte halálra párját.

Négy és fél hónapos terhes volt

Agyonverhette a tőle állapotos volt feleségét egy nyírkátai férfi. A 34 éves nő néhány nappal a brutális gyilkosság előtt elhagyta az agresszív férfit és egy barátnőjéhez menekült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az erdőben találták meg

„Az édestervérem meggyilkolta az élettársát. Az egyik barátnőjénél lakott. Úgy történt, hogy kihívta a házból, valami gyógyszer miatt. Elhúzta, úgy ölte meg” – nyilatkozta a Tényeknek a férfi testvére.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kicsalta a házból

A 31 éves férfi szombat hajnalban csalta ki a házból a nőt, majd a hajánál fogva a közeli erdőbe vonszolta és megölte. A nő négy és fél hónapos terhes volt, holttestét a helyiek találták meg.

A magzat életét sem tudták megmenteni

10-12 méterről láttam, hogy ott fekszik. Odamentünk, a feje be volt takarva, én azt hittem, hogy még lélegzik. Mondom, ha lehet rajta segíteni, akkor segítek. Utána már azt vettem észre, már a hasa sem mozgott

Elmenekült

A gyilkos egyébként elmenekült, szombat délután fogták el a rendőrök.

34 éves nő az áldozat

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanújával folytat nyomozást egy 34 éves nyírkátai nő halálával kapcsolatban, közölte honlapján a rendőrség.

Elfogtak egy férfit

A szabolcsi rendőrök 2023. május 27-én a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves nyírkátai férfit elfogták, és őrizetbe vették.

Mosonmagyaróváron is megöltek egy nőt

Amint azt a Kékvillogó is megírta a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon május 19-én 8 óra 30 perc körül megjelent egy 67 éves helyi férfi, aki elmondta, hogy előző napon, az esti órákban a Mosonmagyaróvár, Mosonyi Mihály utcában lévő otthonukban megölte feleségét.

Megtalálták a holttestet

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a helyszínre érve megtalálták a 67 éves asszony holttestét.

Eljárás indult

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást indított – írta a police.hu.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: TV2