Egy családi házban ütött ki tűz vasárnap reggel Kiskunhalason. Az égő házból négy embert kellett kimenteni a tűzoltóknak.

A tűzoltók megfékezték a lángokat a Téglagyári úton

Tűz ütött ki egy családi házban Kiskunhalason, a Téglagyári úton – számolt be róla pünkösdvasárnap reggelén a katasztrófavédelem. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Teljes terjedelmében égett

Teljes terjedelmében égett a mintegy kilencvenhat négyzetméter alapterületű épület. A tűz az egyik szobában keletkezett, majd átterjedt a lakóház egészére.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Négy ember menekült ki

A házban négy ember tartózkodott, ők elhagyták az épületet. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók egy kiskunhalasi vízszállító segítségével, három vízsugárral eloltották a tüzet. Az egységek utómunkálatokat végeznek.

Nem ez volt ezen a napon az első tűzeset

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy egy szálloda kazánháza gyulladt ki éjszaka Győr-Moson-Sopron vármegyében, a tüzet megfékezték, de embereknek kellett menekülnie az épületből

Kazánház és a felette lévő szoba égett

Kigyulladt egy négyszáz négyzetméteres szálló kilenc négyzetméteres kazánháza és a felette lévő szoba Kópházán, a Fő utcában – számolt be róla vasárnapra virradó éjszaka a katasztrófavédelem.

A tűzoltók megfékezték a lángokat

A soproni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral megfékezték a lángok továbbterjedését, és eloltották a tüzet.

Embereket kellett kimenekíteni

Az épületet tizennyolc ember hagyta el. Az egységek jelenleg utómunkálatokat végeznek.

Fóton április közepén volt tűzeset

A Kévillogó.hu is beszámolt korábban arról, hogy kigyulladt egy csarnoképület Fóton vasárnap, a tűz átterjedt az ingatlannal egybeépített autószalonra is – közölte a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Itt keletkezett a tűz

A tűz a Fehérkő utcában található csarnok előteteje alatt tárolt anyagoknál keletkezett, majd a szalon tetőszerkezete is lángra kapott.

Drága autók veszélyben

A tűzoltók három vízsugárral kezdték meg az oltást, az elsődleges feladatuk a tűz terjedésnek megakadályozása volt, tekintettel arra is, hogy a szalonban nagy értékű autók is vannak – írta az MTI.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: MTI