Súlyos baleset történt szombat este Óbudán, a Bécsi úton. Egy fiatal sofőr lett rosszul a volán mögött és a parkoló autókba hajtott. Óriási szerencse, hogy nagyobb tragédia nem történt.

Elájult

Szombaton késő délután egy 23 éves fiatalember igyekezett Volvo S 60-assal a 3. kerületben, a Bécsi úton kifelé a városból. A Pomázi utat elhagyva, az Óbudai temető mellett haladt, amikor a 296. szám előtt hirtelen rosszul lett és elájult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Teljes sebességgel hajtott bele az autókba

A kormányra borult, a lába pedig valószínűleg rajta maradt a gázpedálon, amelyet teljesen benyomott, mivel a Volvo nagy sebességgel tért át a bal oldalra. Szemből jövő járművel ugyan nem ütközött, ám az autókozmetika előtt parkoló autók nem úszták meg az ütközést.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Parkoló autókba rohant

Először a műhely bejáratához lökte az épület előtt álló Opel Astrat, majd teljes erővel belerohant a mellette álló Toyota Corolla Verso bal oldalába. A Toyota a nagy erejű becsapódás hatására a mögötte parkoló Volkswagen Transporternek ütközött.

Szerencsére nem történt tragédia

A Volvo még ekkor sem lassult le, visszasodródott a Bécsi útra és az úttesten állt meg. A sofőr vélhetően nem használta a biztonsági övét, megsérült, illetve a rosszulléte miatt is kórházba szállították.

A Volvo eleje totálkáros lett

Más is megsérült

Az Opelt egy leendő vevő hozta vissza pár perccel korábban, mivel éppen eladásra kínálták. A tulajdonos az autó mellett beszélgetett a vevővel, amikor a Volvo becsapódott, a leendő vevő keze meg is sérült, de végül nem szállították kórházba, hozzátartozók vitték haza.

A Toyota sem úszta meg

A tűzoltók is megjelentek

A fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, áramtalanították a Volvot, majd lehúzták az útról, ahogy a Toyotát is.

Több autót is összetört

A parkoló autókba rohant

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Kékvillogó.hu