Ma reggel kigyulladt egy autóbusz Budaörsön, a Rubik Ernő utcában nagyon közel a Mol benzinkúthoz a reggeli órákban. A szemtanuk szerint egy Fejér megyei kisbusz gyulladt ki.

Mindenki megmenekült

A törökbálinti és a fővárosi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat Budaörsön, a Rubik Ernő utcában, ahol kigyulladt egy autóbusz. Teljes terjedelmében égett a jármű, amikor a helyszínre érkeztek egységek, amelyek már az oltást követő utómunkálatokat végzik.

Videó a sztrádatűzről

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Menetrendszerinti járatról lehetett szó

Havaria-info szerint a kigyulladt autóbusz menetrend szerinti útvonalat teljesített, amikor ismeretlen okból kigyulladt.

Ötvenen

A járaton 50-an utaztak, mindenki idejében leszállt. Egy Volvo buszról van szó. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Eloltották a damaki tüzet

Kigyulladt egy családi házhoz csatlakozó melléképület Damakon, a Dózsa György úton. Teljes terjedelmében égett a garázsként is használt ingatlan, és a tűz a lakóház tetőszerkezetének egy részére is átterjedt.

Vasárnap estig küzdöttek a lángokkal

Vasárnap estére eloltották a tűzoltók a Mezőlak térségében keletkezett nádastüzet. Egy Nagyacsád és Kemeneshőgyész közötti, nehezen járható, tőzeges, lápos területen keletkezett a tűz. Összesen mintegy nyolcvan hektáron leégett a nádas és a száraz fű.

Pénteken egy nő életét mentette meg egy szabadnapos rendőr

Éppen a Miskolc, Nyár utca közelében járt egy rendőr, amikor arra figyelt fel, hogy az utcából erős füst száll fel. Odament a házhoz és figyelmeztette annak tulajdonosát, tájékozódott, majd megállapította, hogy a szomszéd ház melléképülete gyulladt ki, írja a police.hu.

Idős asszonyt menekítette ki

Időközben értesítette a szolgálatban lévő kollégáit is, akik biztonságba helyezték az itt lakókat, közben a tűz keletkezési helyét képező ingatlanba is bementek, ahonnan a mozgásában erősen korlátozott tulajdonost segítették ki. Később kórházba vitték az asszonyt.

Ez is érdekelheti

A címlapfotónk a Facebookról származik.