Egy tehergépkocsi ütött el egy gyalogost Pörbölynél, adta hírül a rendőrség.

Pótkocsis szerelvény gázolt

Balesetről érkezett bejelentés 2021. november 24-én 17 óra 15 perc körül. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint az 55-ös számú főúton, Pörböly belterületén egy pótkocsis járműszerelvény ismeretlen körülmények között elütött egy gyalogost. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

A helyszínen meghalt

A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a gyors orvosi segítség ellenére a helyszínen életét vesztette, írja a police.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez is érdekelhet:

Félpályás útlezárás

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főúton félpályás útlezárás van, a forgalmat rendőrök irányítják. “Kérjük az arra közlekedők fokozott óvatossággal haladjanak!” – írja a rendőrség.

Itt történt a baleset:

Augusztus végén Szolnokon gázoltak halálra egy gyalogost

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt Szolnokon, a Széchenyi körút párhuzamos közlekedésre alkalmas útszakaszán, egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen – kellő körültekintés nélkül lelépő és áthaladó – szépkorú gyalogost ütött el 2021. augusztus 1-jén egy, a belső forgalmi sávban haladó,  szintén szépkorú járművezető, melynek következtében a gyalogos 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Október elején egy fiatal kézis lányt gázoltak halálra, ő biciklivel volt

Szintén itt a Kékvillogó oldalán írtuk meg, hogy  Jánossomorján halálra gázoltak egy fiatal kézilabdás lányt, aki biciklivel közlekedett, sőt nem sokkal később egy férfit is elgázolt a száguldozó, bedrogozott sofőr. A másik áldozat életéért napokig küzdöttek a kórházban, ám végül ő is meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Kiemelt kép: