Közvilágítási oszlopnak ütközött egy gépkocsi a 11. kerületi Koszorúslány utcánál. Csak a vezető utazott a járműben, amelyet a fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítottak. Az egység a mentőket várja a helyszínre, valamint a közvilágítási társaság szakembereit is kérték a károsodott oszlop miatt.

Letért az útról

A BudapestKörnyéke.hu információi szerint egy Toyota Yaris volánja mögött igyekezett egy férfi az M1-M7 bevezető szakaszán a főváros központja felé kedden, a kora délutáni órákban. A Sasadi út magasságában jobbra letért és az alsó úton haladt tovább, amely az őrmezei buszvégállomás felé vezet. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Elvesztette az uralmát a kocsi felett

Ekkor azonban történhetett valami, valószínűleg rosszul lett, mert elvesztette uralmát a járműve felett. Először jobbra sodródott és nekiütközött a megállóban várakozó 188E jelzésű busz bal hátsó sarkának, majd a jobbra kanyarodó sávból tovább száguldott egyenesen.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a helyszínről:

Fotó: GK

Villanyoszlopnak vágódott

Felugratott a járdára és két oszlop között éppen elhaladt úgy, hogy mindkettőt súrolta, ezután a járdasziget túloldalán keresztül hajtott a Koszorúslány utcából a Budaörsi útra kihajtó sávokon és fékezés nélkül egy villanyoszlopnak vágódott, amely megdőlt a becsapódástól.

Itt történt a baleset:

Fotó: GK

Óriási szerencse

Óriási szerencse, hogy az ámokfutás közben sem gyalogost nem ütött el, sem más járművel nem ütközött. A sofőr nem használta a biztonsági övét, ezért a kinyíló légzsákkal együtt a kormánynak csapódott, eltörve azt.

Helyszíni felvétel:

Fotó: GK

Kórházba szállították

Sérülései és állapota miatt nem lehetett kihallgatni, a mentők kórházba szállították őt, a rendőrség pedig lefoglalta a roncsot. A szakértői vizsgálat majd arra is ki fog terjedni, hogy nem okozhatta-e műszaki hiba a balesetet. A csomagtartó tele volt mécsessel egyébként, vagy viŕágboltos, vagy temetőből jött vagy temetőbe ment. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: GK