Egy kanyarodó mezőgazdasági járműszerelvény két pótkocsija közé hajtott egy motoros szerdán, a déli órákban Dunaföldvár és Bölcske között. A szerencsétlenül járt ember nem élte túl az ütközést.

Tragédia Tolnában

Balesetről érkezett bejelentés január 11-én 12 óra 31 perc körüli időben a rendőrségre – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Két pótkocsi közé hajtott a motoros

Egy pótkocsis traktor sofőrje közlekedett az 5111-es úton Bölcske irányából Dunaföldvár felé, amikor balra akart kanyarodni. Mögötte érkezett egy motoros, melynek vezetője a kanyarodó mezőgazdasági járműszerelvény két pótkocsija közé hajtott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A helyszínen életét vesztette

A balesetet követően a motoros életéért hosszú ideig küzdöttek, azonban a gyors orvosi segítség ellenére, a helyszínen elhunyt.

Kanyarodás közben történt a baleset

Nem volt esélye a motorosnak

Félpályás forgalomkorlátozás

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

Durva ütközés a fővárosban

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy baleset történt kedden, késő este Budapesten, a 16. kerületben, ahol két személyautó ütközött egymással. Egy sötét színű Opel Insignia haladt a Rákosi úton, a József utca felől a Szlovák út felé. A János utcai kereszteződéshez ért, ekkor állítása szerint zöldet mutatott a jelzőlámpa, ezért lassítás nélkül tovább haladt, így nagy erővel ütközött a János utcán éppen akkor érkező fehér Renault Megane-nal. 

Az Opel többször megpördült

A karambol hatására az Opel többször megpördült a tengelye körül, a Renault pedig kitért eredeti menetirányából és a sarki büfé épületének csapódott. A Megane-ban négy fiatalember utazott, érdekes módon a sofőr szintén azt állította, hogy nekik mutatott zöldet a jelzőlámpa, úgyhogy a felelősség kérdését majd a rendőrség fogja megállapítani.

Kirobbantak a légzsákok

Mindkét autóban kirobbantak a légzsákok, de igy is hárman megsérültek a karambolban: az Opel sofőrje könnyebben, a Renault-ban pedig az egyik ifjú töréses sérülést szenvedett, egy másik utas pedig szintén könnyebben sérült meg. Szerencsére senki sem szorult be a két roncsba, így tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség.

Súlyos sérült is van

A Renault-ban az egyik utas, aki nem volt bekötve, hátulról előre repült a két ülés közt, ő sérült meg súlyosan. Egy arra járó taxi állt meg, ennek a sofőrje segített a Renault utasainak elhagyni az igen véres utasteret. A Renault mögött jött még egy autó, ennek a vezetője 100 százalékban biztos, hogy nekik volt zöld. A Rendőrség ma kikéri a sarki Tesco kamerájának felvételét a helyzet tisztázása érdekében. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: TMRFK.