Csoda történt a napokban: a sokáig válságos állapotban lévő fiatal sárkeresztúri édesanya hazatérhetett a kórházból. A 21 éves Ketrin a brutális berhidai balesetben sérült meg szeptemberben, a karambolban udvarlója életét vesztette.

„Végre itthon vagyok”

Csoda történt a napokban: a sokáig válságos állapotban lévő sárkeresztúri édesanya, Ketrin egy Facebook-bejegyzésben adta hírül: „Köszönöm szépen az aggodalmat. Végre itthon vagyok.” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sokan aggódtak érte

A fiatal lányért egy ország aggódott, miután szeptember 18-án Berhida és Pétfürdő között egy fának csapódtak kocsijukkal. A brutális balesetben a kocsi kettészakadt, a két fiatal kirepült az autóból.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Meghalt az udvarlója

Az autót egy fiatal férfi vezette, mellette ült Ketrin. Akkor mindkettőjüket válságos állapotban vitték mentőhelikopterrel kórházba. Az autót vezető Ádám életéért sokáig küzdöttek, de nem tudták megmenteni, a kórházban életét vesztette.

Válságos állapotban

A 21 éves édesanya csodával határos módon túlélte a szörnyű ütközést. Hetekig válságos állapotban feküdt a kórházban, szülei minden nap ott voltak mellette.

Ennyi maradt az autójukból

Fotó: deltahirek.hu

Hazament az ünnepekre

Ketrin édesapját telefonon érte el a Delta Hírek, és megerősítette, hogy lánya valóban hazament az ünnepekre. Nagyjából három hetet töltött a családjával, kislányával, majd visszavitték a budakeszi kórházba.

Emlékszik a kislányára

A korábbi hírekkel ellentétben Ketrin emlékszik a kislányára, a családjára is, azonban a balesetre nem. Az édesapa elmondta, Ketrin segítséggel ugyan, de tud járni, beszélni és írni is. A gyönyörű anyát már több barátja is meglátogatta a napokban, aki azóta egy képet is posztolt magáról.

Otthonról üzent a fiatal anyuka

Forrás: deltahirek.hu

Így történt a baleset

A Kékvillogó.hu írt róla, hogy három mentőautó és két mentőhelikopter is a helyszínre érkezett a szeptemberi baleset után. Az elsődleges információk szerint egy dobozos autó egy kerékpárost előzött, amikor az autót vezető férfi meg akarta előzni a dobozos autót. A sofőr elvesztett uralmát a járműve felett, a kocsi kisodródott majd a fának ütközött.

Életmentő műtét, kóma  

A 21 éves édesanya nagyon súlyos koponya- és agysérülést szenvedett, eltört a kulcscsontja, egy bordája, valamint az egyik karja és a lába is. Túlesett egy életmentő műtéten, mert leállt a veséje, és egy ideig kómában volt. 

Anyagilag is padlón

„Titokban abban bíztunk, hogy Szkárli látványa kizökkenti ebből az állapotból és újra a régi lesz minden. De nem ismerte meg, a kicsi meg meg is ijedt tőle, ez az egész egy rémálom! Ráadásul anyagilag teljesen tönkrementünk a baleset óta, nem tudtam rendesen dolgozni, hogy minden nap be tudjak menni Kettikémhez. A feleségemet is elküldték, annyit hiányzott a kórházba járás miatt. Itt Sárkeresztúron vannak jó emberek, amikor a házuk körül kell valamit csinálni, szólnak, kifizetik. De egyszerűen nem bírjuk már, de persze mindent megteszünk” – árult el az édesapa. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Kép: deltahirek.hu