Karácsonykor rendezett ámokfutást egy hatgyermekes édesanya volt férje Pécsett. A férfi az új feleségével azért kereste fel az exfeleséget, hogy magukkal vigyék láthatásra a 6 és 7 éves gyermekét, ám akkor elszabadult a pokol.

Erőszakkal szakították el a gyerekeket

Az édesanya a Blikknek beszélt a történtekről, mint elmondta a két legkisebb fiú tavaly nyáron volt utoljára az apjánál, azóta nem szerettek volna találkozni vele. „Most sem akartak elmenni, ezért a gyerekek belém kapaszkodtak. Egyiküket az édesapja kiszakította a kezemből, majd erőszakkal beültette és bezárta a kocsiba. A másikuk ordított és ki akarta tépni magát a feleség kezéből, aki próbálta tőlem elragadni. Mivel a fiam nem engedte el a kezem, a nő gyomron vágott. Ekkor kijött az egyik nagylányom és a nagyfiam, mire az apjuk felpofozta őket” A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt mondja a rendőrség

A lap a történtekkel kapcsolatban megkereste a rendőrséget is, akik megerősítették a történteket. Azt írták, hogy a házaspár és a férfi volt neje között alakult ki szóváltás, amely során a 47 éves nő hasba ütötte férje volt párját, a férfi pedig bántalmazta a 19 éves lányát, valamint a 14 éves fiát. Az eset során mindhárman könnyebben sérültek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Távoltartás

„A pécsi nyomozók a házaspárt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök a férfival szemben ideiglenes megelőző távoltartást rendeltek el, ellene kiskorú veszélyeztetése, valamint garázdaság, a felesége ellen pedig könnyű testi sértés, illetve garázdaság miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság” – fogalmaztak.

Kórházba vitték őket

A hatgyermekes édesanya ezen túlmenően a lapnak elmondta, miután már nem tudtak védekezni a támadás ellen a volt férje és a felesége elhajtottak a kocsival. Őket a mentők vitték kórházba, a rendőrök pedig később elfogták a támadó házaspárt.

Több helyen is megsérültek

„A sürgősségi osztályra kerültem, hiszen a felkarom és a vállam is zúzódott, de a gyomrom is borzasztóan fájt. A volt férjem azóta azt mondta, szeretné pótolni az elmaradt kapcsolattartásokat, én viszont ezek után hallani sem akarok arról, hogy a gyerekeink közelébe férkőzzön” – magyarázta a lapnak az asszony.

Már a kapcsolatuk kezdetén is voltak gondok

Andrea és a volt férje még 2002-ben házasodtak össze, 15 évvel később váltak szét az útjaik. Kapcsolatukból három – most 19, 18 és 15 éves – lányuk és szintén három – jelenleg 14, 7 és 6 esztendős – fiuk született. Az asszony beszámolója szerint a gondok már az együttélésük elején kezdődtek, ám ő szégyenében egyszer sem mert feljelentést tenni, csak a válásukat követően fordult apcsolati erőszak és kiskorú veszélyeztetése miatt a rendőrséghez.

Retteg

A család jogi képviselője egyébként a lapnak elmondta, hogy bár a rendőrség elrendelte a távoltartást, de az csak ideiglenes volt, a bíróság pedig érthetetlen módon nem hosszabbította meg, hanem megszüntette azt. A család és a jogi képviselő is abban bízik, hogy másodfokon a bíróság megváltoztatja a döntését, hiszen az édesanya azóta is retteg volt párjától.

Megszólalt a férfi

A portál elérte a családapát is, aki röviden azt mondta, nagyon sajnálja, ami történt és szeretné a kapcsolatát rendezni a gyermekeivel. A történteket vitatja, mint mondja a nyomozás lezárta után majd kiderül az igazság. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció