Baleset történt kedden, késő este Budapesten, a 16. kerületben, ahol két személyautó ütközött egymással. A BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítója a karambol kapcsán a következőket mondta el portálunknak:

Hatalmas csattanás

Kedden, a késő esti órákban egy sötét színű Opel Insignia haladt a 16. kerületi Rákosi úton, a József utca felől a Szlovák út felé. A János utcai kereszteződéshez ért, ekkor állítása szerint zöldet mutatott a jelzőlámpa, ezért lassítás nélkül tovább haladt, így nagy erővel ütközött a János utcán éppen akkor érkező fehér Renault Megane-nal. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Helyszíni felvétel:

Az Opel többször megpördült

A karambol hatására az Opel többször megpördült a tengelye körül, a Renault pedig kitért eredeti menetirányából és a sarki büfé épületének csapódott. A Megane-ban négy fiatalember utazott, érdekes módon a sofőr szintén azt állította, hogy nekik mutatott zöldet a jelzőlámpa, úgyhogy a felelősség kérdését majd a rendőrség fogja megállapítani.

Fotó a helyszínről:

Kirobbantak a légzsákok

Mindkét autóban kirobbantak a légzsákok, de igy is hárman megsérültek a karambolban: az Opel sofőrje könnyebben, a Renault-ban pedig az egyik ifjú töréses sérülést szenvedett, egy másik utas pedig szintén könnyebben sérült meg. Szerencsére senki sem szorult be a két roncsba, így tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség.

Helyszíni felvétel:

Fotó a helyszínről:

Súlyos sérült is van

A Renault-ban az egyik utas, aki nem volt bekötve, hátulról előre repült a két ülés közt, ő sérült meg súlyosan. Egy arra járó taxi állt meg, ennek a sofőrje segített a Renault utasainak elhagyni az igen véres utasteret. A Renault mögött jött még egy autó, ennek a vezetője 100 százalékban biztos, hogy nekik volt zöld. A Rendőrség ma kikéri a sarki Tesco kamerájának felvételét a helyzet tisztázása érdekében. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: : www.automentesbp.com