A budapesti, 8. kerületi rendőrök a lakosság segítségét kérik az eltűnt testvérpár ügyében. Szintén a józsefvárosi gyermekotthonból nyoma veszett egy 16 éves lánynak is, aki már a sokadik alkalommal tűnt el az intézetből.

Eltűnt egy testvérpár

A rendőrség szerint az egyenruhások körözési eljárást folytatnak az ismeretlen helyen tartózkodó Vörös Renáta és Vörös Attila eltűnése ügyében. A 13 éves Renáta és a 9 éves Attila egy józsefvárosi gyermekotthonból tűnt el, ahonnan már több gyereknek is nyoma veszett.

Eltűntek

A rendelkezésre álló adatok szerint a 13 éves lány és a 9 éves fiú június, 12-én 7 óra 45 perc körül engedély nélkül távozott egy 8. kerületi gyermekotthonból. A gyerekek azóta nem adtak életjelet magukról, a rendőrök jelenleg is keresik őket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Őket keresik

Így néznek ki

Vörös Renáta körülbelül 150 centiméter magas, átlagos testalkatú, hosszú barna hajú, szeme színe barna. Eltűnésekor fekete kardigán, farmernadrág és fehér sportcipő volt rajta.

Testvére is eltűnt

Renáta kistestvére, a 9 éves Attila is eltűnt a gyermekotthonból. Ő körülbelül 130 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid világosbarna hajú, szeme színe barna. Amikor eltűnt, fehér pólót, barna nadrágot és fehér cipőt viselt.

Megint eltűnt Putnoki Ramóna Edina

A BudaPestkörnyéke.hu hírportálon is többször beszámoltunk róla, hogy a 16 éves Putnoki Ramóna Edina már számtalanszor eltűnt a 8. kerületi gyermekotthonból, és most a rendőrség újabb körözést adott ki ellene.

Jelenleg is keresik

A rendőrség információi szerint a 16 éves lány – feltehetően a testvérpárral együtt – június 12-én tűnt el a józsefvárosi gyermekotthonból, ismeretlen helyre távozott, azóta pedig nem adott életjelet magáról. A rendőrök folyamatosan keresik.

Keresik Putnoki Ramóna Edinát

Személyleírása

Putnoki Ramóna Edina körülbelül 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna hajú, szeme színe barna. Eltűnésekor fekete kabát, farmernadrág és sportcipő volt rajta.

Így segíthet

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Putnoki Ramóna Edinát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Eltűnt testvérpár – Forrás: Police.hu