A Szent XXIII. János pápa park előtt egy Mazda és egy robogós ütközött össze. A baleset következtében a Scarabeo robogót vezető sofőr nagyon súlyos sérüléseket szenvedett.

Baleset történt a 3. kerületben

A rendőrségi jelentés szerint június 13-án, 7 óra 37 perckor Budapest 3. kerületében, a Slachta Margit rakparton és a Szent XXIII. János pápa park előtt összeütközött egymással egy Mazda és egy robogós. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Áttért a másik sávba a Mazda

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy a Margit híd felől érkező Mazda a Nagyszombat utca és a Tímár utca közötti szakaszon ismeretlen okból áttért a jobbra ívelő kanyarban a szemközti oldalra, és ott métereken át hajtott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szembejött a robogó

A rossz sávban haladó Mazdával szemben egy Scarabeo robogó érkezett, az autó pedig letarolta a motorkerékpárt és mintegy 100 méterrel távolabb állt meg.

Széttört a Mazda eleje

Baleset a Slachta Margit rakparton – Forrás: Gombkötő Krisztián

Homokkal tüntették el a baleset nyomait

Baleset a Slachta Margit rakparton – Forrás: Gombkötő Krisztián

Felkenődött az autóra

Az ütközés pillanatában a robogó felcsapódott a motorháztetőre, és onnan zuhant az aszfaltra. A robogós nagyon súlyosan megsérült a balesetben.

Kifordult a robogó első kereke

Baleset a Slachta Margit rakparton – Forrás: Gombkötő Krisztián

Elszállíttatták a járművet

Baleset a Slachta Margit rakparton – Forrás: Gombkötő Krisztián

Több mint 2 órás útzár

Mivel a balesetező járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért a rendőrök a forgalmat a helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt visszafordítják. Az érintett útszakaszon több mint 2 órán keresztül teljes útzár volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Baleset a Slachta Margit rakparton – Forrás: Gombkötő Krisztián