Felborult egy vasúti csille Gödöllőn, az Isaszegi úton. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tegnapi balesetben gyerekek játszottak a csillével, és az egyikőjük be is szorult a kocsi alá.

Felborult a csille

Felborult egy vasúti csille kocsi szombaton délután Gödöllőn, az Isaszegi úton. A kocsi és a teherhordó része különvált, egy ember pedig alatta maradt – írja a Baleset-info.

Beszorult a kocsi alá

Gödöllői csillebaleset – Forrás: Baleset-info

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tűzoltók érkeztek a helyszínre

A baleset helyszínére a gödöllői és az aszódi hivatásos tűzoltók érkeztek, akik rögzítették a felborult szerelvényt. Ezt követően egy speciális tűzoltóeszközzel megemelték a kocsit, és az alatta lévő sérültet kimentették, majd a sínekre helyezték a csillét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tűzoltók intézkedtek a balesetnél

Gödöllői csillebaleset – Forrás: Baleset-info

Gyerekek játszottak a csillével

A személyi sérüléssel járó balesetben az arborétumban lévő Gödöllői Kisvasút lezárt, üzemi területére mászott be két gyerek, akik felmásztak a szabályosan kiékelt csillére, és a tiltás ellenére játszani kezdtek.

Így zajlott a mentés

Gödöllői csillebaleset – Forrás: Baleset-info

Kiszabadították őket a tűzoltók

A játék során az egyik gyerek beszorult a billenő rész alá, de a tűzoltóság kiszabadította őt. A fiatalkorú könnyebben sérült meg.

Itt történt a baleset

A másik gyereknek eltörhetett a csontja

A másik gyerek viszont leesett, valószínűleg eltörött a lába. Az első, rendőrségi vizsgálatok szerint a baleset a közönség elől elzárt, kitáblázott, üzemi területen történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Gödöllői csillebaleset – Forrás: Baleset-info