Halálos kimenetelű baleset történt Pest megyében, Biatorbágy közelében, mikor egy autós egy fának ütközött. Egy másik balesetben egy részeg bajai lakos zúzta szét az autóját.

Biatorbágynál volt baleset

Eddig tisztázatlan körülmények között  lesodródott az útról és fának ütközött egy személyautó 2021. június 3-án, 4 óra 30 perc körül a 8101-es úton, Biatorbágy közelében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pest megyében történt a baleset

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Meghalt az utas

Az ütközés következtében a jármű 52 éves budapesti utasa a helyszínen életét vesztette. A sofőrt, egy 43 éves, gutorföldei férfit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

Brutális balesetet szenvedtek

Biatorbágyi baleset – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Lezárták az utat

A rendőrök a helyszínelés és a mentési munkálatok idejére a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A rendőrség a hivatalos oldalán felhívja a figyelmet, hogy akinek módjában, az válasszon másik útvonalat.

Ittasan balesetezett egy férfi Bácsbokodnál

Egy másik durva balesetben egy 41 éves férfi Bácsbokod belterületén, a Honvéd utcán közlekedett az autójával még tavaly november 5-én, 21 óra 30 perc körül. A sofőr a Gróf Széchenyi utcához érve a kereszteződésen lassítás és megállás nélkül hajtott át, majd a vízelvezető árokba sodródott.

Ivott a vezetés előtt

A helyszínen azonnal kiderült, hogy az autót vezető bajai lakosnak egyrészt nincs jogosítványa, másrészt a közlekedés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott. Az ittasság tényét később szakértő is igazolta.

Részegen hajtott le az útról

Bácsbokodi baleset – Forrás: Police.hu

Gyerekei is az autóban ültek

A baleset bekövetkezésekor az autóban ült a vétkes sofőr 18 és 14 éves fia, valamint az idősebb fiú 17 éves barátnője is. A biztonsági övet senki sem használta, így a vezető és 14 éves fia súlyos, míg a másik két utas pedig könnyű sérülést szenvedett.

Ennyi maradt az autóból

Bácsbokodi baleset – Forrás: Police.hu

Kihallgatták

A jelenleg szabadlábon védekező gyanúsítottat a nyomozók súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntette miatt kihallgatták. Az ügyben a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték, és ellene vádemelést javasolnak. A férfit az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési, illetve a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt szabálysértési eljárás keretében vonták felelősségre.

Zéró tolerancia

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy Magyarországon zéró tolerancia van érvényben, mely az alkohol teljes tilalmát jelenti a jármű vezetője részére, a közlekedés megkezdése előtt és alatt egyaránt. Ezért nem is szabad hagyni másoknak, hogy alkoholos befolyás alatt vezessenek, és a láthatóan részeg sofőrök mellé tilos beülniük az utasoknak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Biatorbágyi baleset – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán