Mentőhelikoptert is riasztottak ahhoz a nőhöz, aki személygépkocsijával egy fának ütközött vasárnap délután a Bács-Kiskun vármegyei Imrehegyen.

Fának hajtott az autó

Súlyos baleset történt vasárnap délután: fának hajtott egy autó a Bács-Kiskun vármegyei Imrehegyen, a Tüskös tanyáknál. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Feszítővágó is kellett

A balesethez a kiskunhalasi, kiskőrösi hivatásos és a keceli önkormányzati tűzoltókat riasztották. Az egységek feszítővágó segítségével egy embert kiemelnek a járműből.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Életveszélyesen megsérült

A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, a legfrissebb információk szerint az autóban egyedül utazó nő életveszélyesen megsérült.

Stabilizálták az állapotát

A mentők hosszú ideig próbálták stabilizálni az állapotát, ezt követően az időközben a helyszínre megérkezett mentőhelikopter szállítja majd kórházba.

Teljes lezárás

Az utat a mentés idejére teljes szélességében lezárták, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Kisodródott a kanyarban

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy a jelek szerint nagyon sürgős dolga akadhatott annak a  sofőrnek, aki az egyik kanyarban lesodródott, majd felborult autójával.

Itt történt a baleset

Szombatról vasárnapra virradóra történt a baleset, amikor egy Suzuki Swift Szigetszentmiklós irányából Csepel felé haladt a Csepel-szigeti 5102-es számú gerincúton. 

Jönniük kellett a tűzoltóknak is

Az 5103-as bekötőút körforgalmához közeledve, az előtte lévő balkanyarban a gépkocsi férfi vezetője elvesztette uralmát a járműve felett, a Suzuki lesodródott az úttestről, majd az árokban a tetejére borult. A sofőr beszorult a roncsba, őt a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.

Nem jött be a gyenge próbálkozás

A 35-40 év körüli férfi a helyszínelés során megpróbálta elterelni a gyanút arról, hogy ő vezette volna a járművet. Ezen igyekezete sikertelennek bizonyult, mivel más személy a környéken nem volt. Illetve arról sem tudott érdemleges információt adni, hogyan és borult fel az autóval.

Nagyon siethetett

A helyszínen elvégzett légalkoholos teszt viszont komoly mennyiségű alkohol jelenlétét állapította meg nála, így nem is kérdezősködtek tovább a rendőrök, a mentők sérülései ellátása és vérvétel céljából kórházba szállították. Érdekesség, hogy a férfi köntösben és cipőben vezette járművét, biztos nagyon sürgős dolga lehetett, hogy nem sikerült átöltöznie. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció