Vasárnap délután oszlopnak ütközött egy személygépkocsi Esztergomban, a Dobozi Mihály utcában. Az elsődleges információk szerint a balesetben a sofőr és egy gyermek is megsérült.

Idős hölgy ült a volánnál

A rendőrség információi szerint vasárnap 14 óra körül egy 1958-as születésű hölgy gépkocsival közlekedett a Dobozi utcában. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hátranézett, letért az útról

Haladása során hátra tekintett a hátul szabályosan rögzített 6 éves gyermekre, ami miatt lehaladt a menetirány szerinti jobb oldali útpadkára.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kandelábernek ütközött

Itt egy kandelábernek ütközött, ahonnan megpördült és egy merőlegesen ott parkoló autónak ütközött. A sofőrt és a gyermeket is az elsődleges információk szerint könnyű sérüléssel szállították kórházba.

A helyi tűzoltók segítettek

A helyszínre az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járművet, biztosították a helyszínt, végül megszüntették a forgalmi akadályt – tudósított róla a dorogimedence.hu.

Baleset az aluljáróban

A Kékvillogó.hu tudósított arról, hogy a napokban újból baleset történt az elhíresült szigetszentmiklósi aluljárónál, a Csépi úton. Egy fiatal férfi haladt egy dobozos Iveco kisteherautóval Szigetszentmiklós Bucka városrésze felé. A Csépi úti körforgalomhoz továbbhaladt a lejtőn lefelé, a H6-os HÉV aluljárója felé. 

Nem vette észre, hogy baj lehet

Azonban, mint már annyian előtte, nem vette észre, hogy az aluljáró magassága, illetve mélysége miatt 2,5 méteres korlátozás van érvényben, amelyet jelzőtábla, illetve az aluljáró előtt közvetlenül egy fém magasságkorlátozó berendezés is jelöl.

30 centivel magasabb volt

Ezt most már vélhetően örökre megjegyezte a fiatalember, mivel az Iveco legalább 30 centivel magasabb volt a megengedettnél…

Szétnyílt a vezetőfülke

A vezetőfülke még átfért az acél kapu alatt, azonban a felépítmény nekiütközött és a jobb felső sarka szét is nyílt – szerencsére legalább nem szakadt le, mint tavaly a budafoki Vágóhíd utcában, a vasúti aluljáróban, mert az súlyos balesetet is okozhatott volna.

Egy másik kisteherautó segített

A baleset során személyi sérülés nem történt, a pórul járt kisteherautót végül egy másik kisteherautó húzta ki szorult helyzetéből. Az aluljáró olyan híressé vált az elmúlt években, hogy már saját Facebook profillal is rendelkezik, ez a Miklósi hídszállítóA Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az esztergomi baleset helyszíne. Fotó: dorogimedence.hu