Vasárnap délelőtt az M2-es autóúton, délután pedig Érd térségében gyulladt ki egy-egy személyautó.

Kigyulladt a motortér

Vasárnap délelőtt kigyulladt egy személyautó motortere az M2-es autóút 21-es kilométerénél, Fót térségében. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Két vízsugárral oltottak

A fővárosi hivatásos és a fóti önkéntes tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. Ezt követően az utómunkálatokat végezték el a helyszínen. Személyi sérülés szerencsére nem történt – számolt be róla a Katasztrófavédelem. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Lángok Érden is

Délutánra is maradt izgalom: kigyulladt egy személyautó Érden, az M7-es autópálya lehajtójának közelében. 

Eloltották a tüzet

Az érdi hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet, jelenleg utómunkálatokat végeznek.

Kigyulladt BMW

A Kékvillogó.hu írt arról a közelmúltban, hogy menet közben gyulladt ki egy BMW Szigetszentmiklóson.

Füstölni kezdett a lámpa

Két fiatal férfi utazott az autóban, és Szigetszentmiklóson jártak, amikor az első lámpa füstölni kezdett. Egy szemből érkező másik sofőr vette észre, mi történt, és rögtön jelzett nekik, hogy baj van. 

Kiugrottak a kocsiból

A BMW sofőrje azonnal félreállt, a két férfi kiugrott, másodpercekkel később pedig már lángolt a motor. A két férfi – jobb híján – végignézte, ahogy a kocsijuk teljesen kiégett.

Méteres lángok

Egy ház kerítése mellett méteres lángok csaptak fel. Az egyik ott lakó a Tények stábjának arról beszélt, hogy hatalmas durranásokra lett figyelmes, és látta, hogy ég az autó. A hivatásos tűzoltók kiérkezésekor már teljes egészében lángolt a személygépkocsi.

Több vízsugárral oltottak

A lánglovagok több vízsugár segítségével oltották el a tüzet, majd visszahűtötték a felmelegedett alkatrészeket. A roncsot később trélerrel vitték el. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció. Forrás: Autópályahírek/Facebook.