Brutális verekedés történt Nyíregyháza egyik, Mamma Mia nevű szórakozóhelye előtt. A tömegbunyóról készült videót mi is megmutatjuk a cikk végén.

Tömegbunyó, nagy ütés-váltás

A felvételen látszik, hogy 4-5 fekete ruhás biztonsági őr 2-3 embert ütlegel a szórakozóhely előtt. Az egyiket, miután térdre rogyott, fejbe is rúgták. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

„Ne bántsák a gyerekeket”

A felvételen hallható, hogy többen kérik őket, ne balhézzanak, egy idősebb férfi pedig könyörög, hogy ne bántsák a „gyerekeket”.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nyomoz a rendőrség

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság az RTL Híradójával azt közölte, hogy a rendőrség csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és testi sértés miatt nyomoz.

Boxerrel verekedtek

A szóban forgó fegyver egy boxer, amit a verekedés helyszínén találtak. Azt egyelőre nem tudni, hogy kié.

Négy embert vettek őrizetbe

Blikk pedig arról ír, hogy négy gyanúsítottat, köztük két biztonsági őrt őrizetbe is vettek.

Apa és fiai keveredtek balhéba

A helyszínről szármató információk szerint a diszkónál egy apa, valamint 21 és 19 éves fiai keveredtek összetűzésbe a biztonsági őrökkel, akik nem akarták őket beengedni a diszkóba.

Még nem tudni, ki ütött először

Úgy tudni, hogy mindhárman újfehértóiak, a fiúk pedig bokszolók. Az egyelőre nem világos, hogy ki ütött először.

A bunyó felvételei

Forrás: Youtube.com

Kórházban a súlyos sérültek

A biztonsági őrök elsősorban a két fiatalt ütötték, az édesapa eközben védeni próbálta fiait, őt is megverték. A mentők súlyos sérülésekkel vittek kórházba a verekedés résztvevői közül néhányat. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció