Nem csak családja és baráti köre, hanem nagyon sok szentendrei szeretné megtalálni azt a 43 éves férfit, aki hétfőn tűnt el. A 43 éves Kincses Ervint utoljára február 27-én látták, édesanyja és testvére kétségbeesve keresi.

Hétfőn látták utoljára  

Hétfőn, Szentendrén, a papszigeti dohányboltban látták utoljára azt a 43 éves férfit, aki azóta nem adott életjelet magáról. Kincses Ervinnel a családtagjai is ezen a napon beszéltek legutóbb. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Már keresi a rendőrség

A rendőrség időközben közzétette Kincses Ervin Gábor fényképét az eltűnt személyek között. Azt kérik, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezeket a számokat hívhatják

A 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát.

Kincses Ervin Gábor

Kétségbeesett családtagok

A kétségbeesett családtagok elsősorban a Facebookon szeretnének információkat kapni az eltűnt férfiról. Édesanyja és testvére is segítséget kért az elmúlt napokban.

Még nem nézték vissza a kamerák felvételeit

Testvére az egyik szentendrei csoportban szombaton arról írt, hogy a rendőrség szerint egy nővel látták utoljára, de a hatóság azóta sem nézte vissza a kamerák felvételeit. Azt viszont nem tudja, hogy meddig őrzik meg a felvételeket egy dohányboltban.

Összefogás Szentendrén

„Mint már sokan tudjátok, eltűnt KINCSES ERVIN, aki egy nagyon barátságos, jólelkű, közvetlen ember!” – olvashatjuk a csoportban, amelynek tagjai szórólapok elkészítésével és kiragasztásával is szeretnék segíteni a kutatást.

Szórólapoznak

„A buszmegállókat plakátozzátok szerintem, de minden helyre kerüljön ki plakát, ahol sokan megfordulnak. Egészségügyi rendelő, állatorvosi rendelő, éttermek, kisboltok, posta. Remélem, meglesz!!!” – írta egy aggódó hozzászóló.

Kevés az információ

A férfiról még annyit sikerült kideríteni, hogy eltűnésekor fekete ruhában volt. Sajnos, semmilyen információ nincs arról, hogy lehetett-e bármilyen előzménye az eltűnésnek.

Megmérgezték a kutyáit

Nem tudni, lehet-e közé az esethez annak, hogy a férfinek gyönyörű kutyái voltak, ám a közelmúltban megmérgezték az állatokat, és sajnos az állatorvos nem tudta megmenteni a kutyákat őket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: keresik Kincses Gábort. Fotó: Facebook.