A jelek szerint nagyon sürgős dolga akadhatott, ám hiba csúszott terveibe, ugyanis az egyik kanyarban lesodródott, majd felborult autójával. Gyorsan előkerült a szonda, ami elszíneződött.

Itt történt a baleset

Szombatról vasárnapra virradóra egy Suzuki Swift Szigetszentmiklós irányából Csepel felé haladt a csepel-szigeti 5102-es számú gerincúton. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Jönniük kellett a tűzoltóknak is

Az 5103-as bekötőút körforgalmához közeledve, az előtte lévő balkanyarban a gépkocsi férfi vezetője elvesztette uralmát a járműve felett, a Suzuki lesodródott az úttestről, majd az árokban a tetejére borult. A sofőr beszorult a roncsba, őt a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem jött be a gyenge próbálkozás

A 35-40 év körüli férfi a helyszínelés során megpróbálta elterelni a gyanút arról, hogy ő vezette volna a járművet. ezen igyekezete sikertelennek bizonyult, mivel más személy a környéken nem volt. Illetve arról sem tudott érdemleges információt adni, hogyan és borult fel az autóval.

Nagyon siethetett

A helyszínen elvégzett légalkoholos teszt viszont komoly mennyiségű alkohol jelenlétét állapította meg nála, így nem is kérdezősködtek tovább a rendőrök, a mentők sérülései ellátása és vérvétel céljából kórházba szállították. Érdekesség, hogy a férfi köntösben és cipőben vezette járművét, biztos nagyon sürgős dolga lehetett, hogy nem sikerült átöltöznie. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mentők, rendőrök a helyszínen

A helyszínelés fényei

Volt dolguk a tűzoltóknak

Jelek, hol tért le az útról a férfi

Rejtély, hogyan sikerülhetett így felborulnia

Csoda, hogy ilyen jól megúszta

Komolyabb baja is lehetett volna

(Fotó forrása: BudaPestkörnyeke.hu/GK)