A Hotel InterContinental parkólához közel történt a súlyos baleset, egy idősebb nő gázolt el egy szabályosan közlekedő motorost. Ez már az utóbbi hetek sokadik motoros balesete, amelyek közül nem egy végződött halálos kimenetelű tragédiával.

A belvárosban történt

Szerda délután újabb súlyos motoros baleset történt a fővárosban, ezúttal a belvárosban. A Hotel InterContinental parkolójából szeretett volna egy idősebb hölgy Renault Clioval balra, a Lánchíd irányába kanyarodni.

De jött a motoros

Tőle balra, az Apáczai Csere utcán egy turistabusz parkolt, a hölgy viszont úgy látta, a busz vezetője kiengedte őt, így indexelt és megkezdte a balra kanyarodást. Azt azonban a busz takarásában nem láthatta, hogy a Széchenyi tér felől egy Honda VFR 800 típusú motorral érkezik egy férfi, aki éppen a busz mellett halad el járművével.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hatalmasat esett

A Honda a Clio elejének ütközött, majd a bal oldalon parkoló Mercedes E350 kombi bal elejének csapódott. A motor vezetője lezuhant a gépről és több méteren keresztül az úttesten csúszott, ezalatt többször megperdült, miközben a bukósisakja végigkarcolta az aszfaltot.

Nyakmerevítőt kapott, kórházba vitték

Rendőrök és a BKK zavarelhárítója kezdte meg az úttesten fekvő férfi ápolását majd a kiérkező mentők folytatták. Levették a bukósisakot, levágták róla a védőruhát, majd nyakmerevítőt adtak rá, hőtartó fóliába helyezték és gerincágyon tették a mentőbe, amely szirénázva szállította őt kórházba.

A lába és a nyaka sérült

A háta fájt, valamint a lába és a nyaka sérült. A Renault vezetője nem sérült meg a balesetben.

Forgalmi káosz alakult ki

A mentés időtartama alatt teljesen lezárták az Apáczai Csere János utcát, bő egy órán keresztül a 15-ös autóbusz terelve közlekedett a Boráros tér H felé, nem érintette a Petőfi tér és a Március 15. tér megállót.

Súlyosan sérült a motoros

Mentővel vitték kórházba

Hétfőn tragédia történt

Mint korábban mi is megírtuk, motoros és gépkocsi ütközött össze hétfőn a 3102-es számú út 3-as kilométerszelvényében. A motort vezető 35 éves férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. A Gödöllői Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte a baleset helyszínelését és a körülmények vizsgálatát.

Halálos ütközés

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy június 24-én 18 óra 45 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között egy motor és egy gépkocsi ütközött össze Budapest 11. kerületében, a Budafoki út és a Hengermalom út kereszteződésében.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Kékvillogó.hu