Egy óbudai Facebook-oldalon terjed az a hír, hogy valaki kizuhant egy emeletes házból. A 3. kerületi, Szentendrei útnál található 15 emeletes házból eshetett a mélybe az illető. Hogy pontosan mi történt, még nem tudni. A kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta.

A bejegyzés szerint meghalt

Eddig csak a szemtanúk számoltak be arról, hogy Óbudán valaki kiugrott, vagy kiesett a Szentendrei utca 34. szám alatt található 15 emeletős házból. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A rendőrség már a helyszínen

A beszámolók szerint az illető nem élhette túl a katasztrófát, a szemtanúk szerint az áldozat letakarva fekszik a járdán.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem az első eset

Még februárban kizuhant egy 31 éves férfi egy 9. emeleti lakás ablakából az újbudai Alíz utcában. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy az életét már nem lehetett megmenteni

Bűncselekmény gyanúja nem merült fel

„Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a körülményeket a Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja” – tájékoztatta tömören a BRFK a Telexet.

Kiugrott a hatodikról

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy egy idős férfi csütörtök este úgy döntött, önkezével vet véget az életének: Kiugrott egy társasház hatodik emeletéről Budapesten az Örs vezér térnél.

A mentősök mindent megpróbáltak

Az eset után riasztották a mentőket, akik hamar a helyszínre siettek. Bár megpróbálták újraéleszteni, nem jártak sikerrel. Már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Tragédiák egymás után

Jelentősen megszaporodott a hasonló esetek száma a közelmúltban. Néhány napja egy ukrán férfi a 13. kerületben ugrott ki egy hotel második emeletéről. A rendőrség kizárta, hogy idegenkezűség történt volna. Egy családapa az egyik reggel még elkísérte iskolába a tíz év körüli kislányát. Ezt követően írt egy búcsúüzenetet, majd felkapaszkodott a 8. emeleti erkélyük peremére, és leugrott. Esélye sem volt a túlélésre.

Tragédia Siófokon

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, korábban szörnyű tragédia történt Siófokon. Egy 46 éves nő esett ki a 3. emeleti lakásából. A kétgyermekes édesanya éppen ablakot pucolt, amikor megtörtént a szörnyű tragédia.

Viktória 9 métert zuhant

„Negyed 12 múlt, amikor egy hatalmas csattanásra lettem figyelmes ebéd után. Amikor kinéztem a konyhaablakon, láttam, hogy a hölgy arccal lefelé, hason feküdt a betonon és nem mozdult. Először még kettőt jajgatott, aztán elhallgatott. Sosem felejtem el azt a pillanatot, a torkomban dobogott a szívem. Azonnal hívtam a 112-es segélyhívót és elkezdtem kiabálni a szomszédoknak” – idézte fel a Blikknek a drámai pillanatokat Szabó Pálma, a ház egyik lakója.

Ha segítségre van szüksége

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Google View