Büntetőeljárás mellett etikai vizsálat is indult annak a perverz gyógyszerésznek az ügyében, aki korábban egy nőt vett rá arra, hogy mutassa meg neki a fedetlen kebleit a gyógyszertár hátsó részlegében. A győri gyógyszerész valamennyi feladata alól a mentesítést kérte, az elnöki teendőket az egyik alelnök vette át tőle.

Allergiateszt miatt villantott

Korábban a Kékvillogó is megírta, hogy egy 52 éves szeméremsértő gyógyszerész egy különleges allergiateszttel rávett egy nőr arra, hogy mutassa meg neki a gyógyszertár hátsó részében a fedetlen melleit, amelyet a patikus hosszú időn keresztül bámult. A fiatal, 21 éves nő azért ment bele a mellei felszabadításába, mert a gyógyszerész azt mondta neki, hogy a speciális allergiatesztet a mell környékén kell elvégezni.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Győri gyógyszerésszel szemben emeltek vádat

Más nőket is zaklatott

Mint kiderült, a győri gyógyszerész korábban más nőknél is bepróbálkozott, ugyanis az ugytudjuk.hu arról ír, miszerint náluk több nő is jelentkezett, miszerint a gyógyszerész náluk is hasonló vizsgálatot akart elvégezni. Az egyikük szintén a hatóságokhoz akart fordulni segítségért – írja az Index.

21 éves nőt vert át

Az ügyészség korábban tájékoztatott arról, hogy egy 21 éves nő azért kereste fel tavaly nyáron a gyógyszertárat, ahol a férfi is dolgozott, hogy torokfertőtlenítő tablettákat vásároljon. Ámde a patikus nem a nő torokproblémáit akarta megoldani, hanem felajánlott neki egy allergiatesztet, amit csak a mell környékén lehet elvégezni.

Csak ketten voltak

Miután a nő belement a kezelésbe, a férfi a gyógyszertár hátsó részlegébe kísérte a nőt, ahol már csak ők ketten tartózkodtak. Ekkor a férfi azt mondta a nőnek, hogy a teszt akkor a leghatékonyabb, ha azt a mell alatti területen végzik el, ezért a nő felszabadította az egyik mellét, amelyre azonnal rátapadt a gyógyszerész szeme.

Fültisztító pálcikával vizsgálta

A férfi egy üvegcséből fültisztító pálcával kent valamit a nő jobb mellére, majd a fedetlen mellet bámulta közvetlen közelről egy jó hosszú percen keresztül. Ezek után a gyógyszerész közölte a nővel, hogy az eredménye negatív lett, a nő felöltözött, majd távozott a patikából.

Így büntetnék a gyógyszerészt

A törvény két évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti az emberi méltóságot sértő szeméremsértés bűntettét, azonban a gyógyszerész ennél enyhébb büntetési tétellel megúszhatja a dolgot. Az ügyészség ugyanis a gyógyszerész kemény büntetése helyett feltételes ügyészi felfüggesztésről döntött. Ennek időtartama egy év, melynek eredményes eltelte esetén az eljárás megszüntetése várható.

Ez is érdekelhet

Etikai eljárás is indult

A gyógyszerész ügyében a Magyar Gyógyszerészi Kamara etikai vizsgálatot indított, amelyet egyébként a győri gyógyszerész kezdeményezett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: Police.hu