Szeméremsértés miatt emelt vádat a Tiszaújvárosi Járási Ügyészség egy 30 éves férfi ellen, aki nehezen vette tudomásul, hogy nem arat sikert a micsodája mutogatásával. A vádhatóság pénzbüntetéssel sújtaná a perverz férfit.

Dohányboltban vásárolt

A vádirat szerint 2020. augusztus 4-én, kora délután ment be egy Tiszaújvároshoz közeli községben egy dohányboltba. A trafikba érve a férfi kivett két üdítőitalt és megvárta, amíg a többi vásárló kimegy a helyiségből. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Tiszaújvárosnál tért be egy dohányboltba

Előkapta a nemi szervét

Miután a többi vevő távozott a trafikból, a férfi elővette a nadrágjából a nemi szervét, majd a pénztárhoz ment. A pultnál állva a vádlott a derekán lévő övtáskáját arrébb tolta és felhívta a dohányboltban eladóként dolgozó nő figyelmét arra, hogy a nemi szerve kint lóg.

Ez is érdekelhet

Nem reagált

A nő észlelte, hogy a férfi neki mutogatja a nemi szervét, de mivel nem reagált rá, a magamutogató visszarakta a nadrágjába a szerszámát, és elnézést kért a hölgytől. Ezt követően a férfi kifizette az üdítőket, majd kisétált a bolt előtti parkolóba a kocsijához.

Visszament

Ezek után a férfi ismét előkapta a nemi szervét a parkolóban, majd visszament a dohányboltba, és az eladóval szemben megállva a nő tudomására adta, hogy „Jaj, megint kint van!”.

Ismét visszautasította a nő

A kitartó próbálkozását egyáltalán nem érdekelte a nő, és ezt megértette a vádlott is, aki ezután megint elnézést kért, vásárolt egy doboz cigarettát, majd a nemi szervét ismét elrakva távozott a helyszínről.

Kapcsolódó

Pénzbüntetést kértek a férfira

A járási ügyészség a vádiratában a büntetlen előéletű férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban, pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a Tiszaújvárosi Járásbíróság felé. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke