Mint ahogyan arról a BudapestKörnyéke is hírt adott kétségbeesve kereste a családja azt a 41 éves siófoki férfit, aki három napja tűnt el nyomtalanul. Felián Attilát az édesapja siófoki házánál látták utoljára, de azóta nem adott életjelet magáról. A kisbabája mellett másik három kiskorú gyermek és megtört felesége várja otthon.

FRISSÍTÉS!

Attilát egy hajléktalanszállón találták meg, a részletekért kattints ide.

Eltűnt a 41 éves férfi

A BudaPestkörnyéke beszámolója szerint eltűnt egy 41 éves édesapa Siófokon. A négygyermekes férfit utoljára édesapja látta, azóta életjelet nem ad magáról. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Pénzt kért

Attila hétfőn reggel még elvitte iskolába a nagyobbik gyermeket, aztán az édesapjához ment, akitől pénzt kért és kapott kölcsön. Attila családjával egyébként negyedórányi sétára lakik szüleitől.

Zaklatott volt

„Édesapánk azt mondta, hogy még nem látta ilyennek. Alig szólalt meg, magába volt fordulva, zaklatottan viselkedett, borzasztóan aggódunk érte” – mondta Attila öccse a Borsnak.

Telefonon beszélt feleségével

Eltűnése előtt feleségének megígérte, hogy indul haza. „Megígérte, hogy indul, de egy újabb órával később már nem csörgött ki a telefonja. A gyerekek szörnyen viselik a hiányát, mindannyian nagyon szeretjük és várjuk haza. Soha nem volt olyan, hogy lemerült volna a telefonja, egyszerűen nem tudok mire gondolni” – mondta az aggódó feleség.

Egyik barátja még látta

„Gyalog közlekedett, s miután eljött a házától az egyik barátunk még látta a Kiss János altábornagy utcában, de azóta semmit nem tudunk róla. Ilyet soha nem csinált korábban, valami nagy baj történhetett vele” – magyarázta a férfi testvére, Péter.

Anyagi gondjai voltak

„A gyerekünk 2 hónapja született meg, sajnos az eltűnése előtti napokban pedig előfordult, hogy vitatkoztunk. A jelenlegi helyzetben egy férfinak egyedül eltartani egy négygyermekes családot borzasztóan nehéz, főleg a pénzügyi problémák miatt ugrottunk egymásnak” – mondta Tímea, Attila felesége.

Autószerelőként dolgozik

Attila autószerelőként dolgozott, de egyébként korábban veterán autókat újított fel. A munkahelye stabil volt és a családi háttere is rendezettnek mondható. Lelkileg nem volt túl stabil, de mentális betegséget soha nem diagnosztizáltak nála.

Előkerült

A BudapestKörnyéke úgy tudja a férfi időközben előkerült, a felesége posztolt erről a közösségi oldalon. “Kedves Mindenki! Nagyon szépen köszönöm a sok megosztást, biztatást és erőt! Ezzel a poszttal szeretnék értesíteni mindenkit, hogy megtalálták és jelenleg úton vagyunk, hogy haza hozzuk!!!!” – írja posztjában a feleség. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Felián Attila – Forrás: Facebook