A 69 éves Jolánka néni gyilkosa nem kevesebb mint 55 alkalommal szúrta meg az idős nőt, mielőtt elvágta annak torkát és rágyújtotta a házat. A 25 éves férfi nem távozott üres kézzel: 2 kiló disznóhús és 12 ezer forint volt a zsákmánya.

Lakástűznek álcázott gyilkosság

Ahogy arról már korábban is írtunk, december 29-én hajnalban egy tűzesethez riasztották a katasztrófavédőket, azonban kiderült, hogy valójában gyilkosság történt Encsencsen. Egy idős nő holttestére bukkantak az égő házban. A 69 éves Jolánka néni életét különös kegyetlenséggel oltották ki, a feltételezett gyilkost pedig már egy nappal később, azaz december 30-án le is tartóztattak.

Több idős embert megtámadott

A gyanúsított 25 éves helyi férfiről már az elfogását követően kiderült, hogy hetekkel azelőtt kis híján agyonverte szomszédasszonyát, aki azóta is az életéért küzd, illetve egy korábbi betörés alkalmával baltával fenyegetőzve támadta rá a ház tulajdonosára. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két kiló disznóhús

Azóta a gyanúsított férfit többször is kihallgatták, és bár a gyilkosságot egyelőre tagadja. Az viszont kiderült, hogy Jolánka néni gyilkosa a helyszínéről nem távozott üres kézzel: 2 kiló disznóhús és 12 ezer forint volt a zsákmánya. A húst megtalálták a férfi lakásán, a meggyilkolt nő vérével borítva.

Különös kegyetlenséggel

Továbbá kiderült az is, hogy nem kevesebb mint 55 alkalommal szúrta meg az idős encsencsi asszonyt a gyilkos, csak ezt követően vágta el áldozata torkát, bár azt sem akárhogyan, hanem „fültől-fülig”.

El akarta tüntetni a nyomokat

Majd a nyomok eltüntetésének reményében rá is gyújtotta a brutálisan meggyilkolt nőre a házat. Mindössze azzal nem számolt, hogy az utcában térfigyelő kamerák vannak elhelyezve: ezek pedig rögzítették a gyanúsított férfit, a rendőröknek így sikerült azonosítania a tettest.

Korábban is meglopta az asszonyt

Az állítólagos gyilkosnak nem ez volt az első nem „látogatása” az asszonynál: már több alkalommal is tulajdonított el az idős asszony lakásáról kisebb-nagyobb értékeket, aki ezt sejtette is, hiszen feltűnt neki, hogy hiányoznak egyes dolgai, de feljelentést nem mert tenni.

Folyamatosan hazudik

A férfi hajmeresztő történettel állt elő a rendőröknek a kihallgatás során, ugyanis azt próbálta meg bemesélni nekik, hogy neki semmi köze nincs a történtekhez, állítása szerint pedig azért találták meg lakásán a véres bankjegyeket, mert két – számára is ismeretlen- férfi erőszakoskodott vele a lakásán, ők sózták rá a terhelő bizonyítékokat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a gyanusított a rendőrségen – Forrás: police.hu