Egy vonatra szállt fel, de nem lehet tudni, hogy megérkezett-e úticéljához. A rendőrök nagy erőkkel keresi a férfit.

Budapesten lakott

Az eltűnt Dr. Tombácz Ákos Ferenc 2023. január 9-én kora reggel távozott budapesti lakhelyéről. Szegedre indult a fővárosból, egy Facebook-csoportban azt írják, felszállt egy vonatra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tudni, odaért-e

Az említett Facebook-csoportban azt írják, nem lehet tudni, hogy megérkezett-e Szegedre. A férfi ügyvédként dolgozott a fideszes képviselő, Dr. Bohács Zsolt ügyvédi irodájában. Mindez a férfi LinkedInen megtalálható profiljából derül ki.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A férfi személyleírása

Az eltűnt férfi körülbelül 195 centiméter magas, normál testalkatú. Haja és szeme színe egyaránt barna. Testsúlya 101-120 kilogramm között lehet.

Egy kép a férfiról

Dr. Tombácz Ákos Ferenc hétfőn tűnt el – Fotó: Police.hu

Ezt viselte eltűnésekor

Dr. Tombácz Ákos Ferenc amikor eltűnt, sötétkék dzsekit, sötétkék vászon nadrágot viselt. Barna bőr cipő volt rajta, valamint egy kék-zöld színű hátizsák volt nála. Jelenleg is nagy erőkkel keresik.

Egy másik kép Dr. Tombácz Ákos Ferencről

A férfi hétfő reggel óta nem adott életjelet magáról – Fotó: Police.hu

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomoz

Az ügyben a Szegedi Rendőrkapitányság nyomoz. A rendőrök azt kérik a lakosságtól, hogy aki tud valamit a férfi tartózkodási helyéről, az jelezze azt. Erre több különböző lehetőség is van.

Ezek is érdekelhetnek!

Így lehet átadni az információkat a rendőröknek

Aki bármit tud az eltűnt férfiról, az személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon tehet bejelentést. Telefonon hívható a 06/62/562-400-as hívószám, de névtelenség megőrzése mellett is lehet információkat közölni a zsarukkal. Ehhez a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát kell hívni, agy a 112-es központi segélyhívó számot kell tárcsázni.

Sokan próbálnak segíteni

Az Eltűnt emberekért-megoszthatod Facebook-csoportban is közzétették a férfi eltűnéséről szóló felhívást. A bejegyzést rengetegen megosztották az ország különböző pontjairól, sőt, volt aki még külföldről is. Cikkünk közzétételének pillanatában a bejegyzést már több mint 500-an megosztották. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Az eltűnt férfiről készült fotó – Forrás: Police.hu