Brutális balesetet szenvedett Dávid, aki látványos felvételeket akart készíteni a mobiljával Tenerifén, azonban egy szikláról leesett a fiatalember. Esése során legalább három emeletnyit zuhant a férfi, de csodával határos módon túlélte, és most egy kórházból jelentkezett be.

Lezuhant

Élőzés közben lezuhant egy szikláról, az esése során pedig három emeletnyit zuhant Dávid, aki Tenerifén, egy szikláról jelentkezett be, hogy szép videót készítsen a telefonjával. A szörnyű balesete után kórházba került a férfi, legújabb videóiban onnan is jelentkezett be a fiatalember. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kórházban van

„Sziasztok! Zita, remélem, nézed most ezt a videót, máshogy nem tudlak utolérni benneteket” – kezdte a kórházban felvett videóját a férfi, aki azért készítette ezt a videóját, mert jelenleg nem tud máshogy kapcsolatba kerülni a hozzátartozóival.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Eltörtek a csontjai

Dávid azt mondta a kórházas videójában, hogy live-ozás közben leesett egy szikláról, és onnan körülbelül három emeletnyit zuhant. “Eltört a kezem, lehet, hogy járni sem fogok már tudni. La Cruzban vagyok a legjobb kórházban napok óta” – magyarázta a férfi, aki mint mondta, a balesete miatt elvesztette a vízben a telefonját és az iratait, ezért nem tudott idáig bejelentkezni a közösségi oldalain.

TikTokkal üzent

Dávid arról is beszélt, hogy a nővérek csak most engedték meg neki, hogy készíthessen egy TikTok-videót, amire nagy szüksége is volt, hiszen senkinek sem tudja a telefonszámát, ezért csak ezen az úton tudott segítséget kérni. A férfi egyébként La Cruzban van az egyik legjobb kórházban, és nagyon jól bánnak vele, de néhány napig valószínűleg még bent fogják tartani.

Nem tudja, hogy megy haza

„Nem tudom, hogy mikor fogok innen szabadulni. Nem tudom, hogy megyek haza, se kártya, se iratok, se telefon…” – magyarázta Dávid, aki elsősorban Zitától, egy tőle közel álló nőtől kért segítséget.

Már hazamenne

Dávid elmondta, hogy már három napja nem ihat és ehet rendesen, de örül neki, hogy a nővérek rendesen bánnak vele. Reméli, hogy minél előbb kiengedik a kórházból, és hazamehet a szeretteihez. „Amikor tudok, majd megyek” – mondta Dávid. A két videója ide és ide kattintva érhetők el.

Legutóbb egy kazincbarcikai nő zuhant le a másodikról

Mint megírtuk, levetette magát egy társasház második emeletéről egy kazincbarcikai nő, akinek az életét még a kiérkező mentőhelikopter sem tudta megmenteni. Ikertestvére a helyszínen sokkot kapott, a tragédia megrázta a helyieket.

Leugrott

A 40 éves kazincbarcikai nő egy négyemeletes társasház második emeletén lakott, a végzetes napon pedig kiült az ablakba, és a mélybe vetette magát. A szerencsétlen nő hét métert zuhant, a földbe csapódásakor pedig olyan végzetes sérülései keletkeztek, hogy a kiérkező mentőegységek már nem tudtak rajta segíteni. A nőhöz még egy mentőhelikopter is érkezett, de a járműre már nem volt szükség.

Vizsgálják az ügyet

A Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint vizsgálják ki az ügyet. A rendőrség szóvivője szerint idegenkezűségre utaló jel nem merült fel. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Mentőautó – Forrás: BudaPestkörnyéke