Levágta a nyomkövetőt, majd megszökött a bűnügyi felügyeletből a hétvégén egy 24 éves nő Debrecenben. A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendőrök azonnal hajtóvadászatot indítottak utána.

Feltérképezték a kapcsolati hálót

A nyomozók feltérképezték a kapcsolati hálóját és minél több információt gyűjtöttek be a lehetséges úti céljairól. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hamarosan megtalálták

Munkájuk pár órán belül meghozta az eredményt, és egy vármegyével arrébb, a Szabolcs-Szatmár-Beregben található Ibrányban meg is találták a fiatal nőt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Taxival menekült

A nyomozás adatai szerint a fiatal levágta a lábáról a nyomkövetőt, majd taxit hívott és egészen Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyéig utazott.

Eldobta a telefonját

A bűnügyesek a mobiltelefonját is megtalálták, amit útközben dobott el azért, hogy ezzel is megnehezítse a rendőrök dolgát.

Eljárás indult

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya fogolyszökés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást vele szemben.

Őrizetbe vették a nőt

A 24 éves nőt kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatást.

A hajsza utolsó másodpercei

Forrás: police.hu

Megszökött egy 39 éves rab

A Kékvillogó.hu írt arról 2020-ban, hogy megszökött az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetből egy 39 éves rab, akit a rendőrség nagy erőkkel keresett.

Munkavégzés közben lépett meg

S. Sándor szervezett foglalkoztatási program keretében végzett munkavégzés közben távozott ismeretlen helyre, a felkutatására tett rendőri intézkedések sokáig nem vezettek eredményre. A kalocsai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kérte a megtalálásában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció