Munkavégzés közben szökött el szombaton az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetből egy 39 éves rab, akit a rendőrség jelenleg is keres.

Nagy erőkkel keresi a rendőrség Sárközi Sándort, azt a 39 éves férfit, aki július 4-én, szombat este szökött meg az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetből.

Az üllési rab szervezett foglalkoztatási program keretében végzett munkavégzés közben távozott egyelőre ismeretlen helyre, a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre. A kalocsai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sárközi Sándor barna hajú, és barna szemű, nagyjából 172 centiméter magas, 75 kilogramm, testalkata sportos. Testét tetoválások borítják, eltűnésekor rabruhát viselt.

Aki látta vagy felismeri az eltűnt férfit, értesítse a a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, tárcsázza a központi segélyhívók valamelyikét, vagy a Telefontanú ingyenesen hívható, 06/80-555-111-es számát.

Kiemelt kép: Sárközi Sándor – Forrás: police.hu