Megöltek egy 54 éves férfit a Hajdú-Bihar vámegyében található Furtán. A gyilkossággal gyanúsított négytagú társaságot 24 órán belül elfogták a rendőrök.

Gyanús volt a bejárati ajtó

Egy furtai férfi január 27-én jelezte a rendőrségnek, hogy a szomszédját egy napja nem látta, viszont a ház bejárati ajtaja nyitva van. 

Holtan találták a tulajdonost

A helyszínre érkező járőrök az ingatlan előszobájában holtan találták az 54 éves tulajdonost. A helyszíni szemle, valamint az orvosi vizsgálat is megállapította, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Négy fős társaság került képbe

Néhány órán belül a rendőrök egy négytagú társaság nyomára bukkantak, amelyet kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével. A nyomozás adatai szerint a 48, 28 és 20 éves férfiak, valamint társuk, egy 31 éves nő meg akarták szerezni ismerősük pénzét.

Megverték, majd kirabolták

A társaság elment a férfi otthonába, ahol előbb megverték, majd a magatehetetlenül fekvő férfi ruházatát és egész lakását átkutatták. Alig 40 ezer forintot zsákmányoltak, majd hazamentek – írta a rendőrség.

Előzetes letartóztatásban

A rendőrség nyereségvágyból elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást, és kezdeményezte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

A gyilkosság helyszíne

Fotó: police.hu

Holtan találtak egy idős nőt

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy holtan találtak egy nőt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A rendőrök bejelentés alapján mentek be a bódvalenkei lakásba, ahol már csak az ott lakó asszony élettelen testére bukkantak rá. 

Meggyilkolták

Mivel a nő halálával összefüggésben idegenkezűség gyanúja merült fel, így a rendőrök azonnal megindították a nyomozást. Kiderült: a 70 év körüli asszony gyilkosság áldozata lett.

Sógornője talált rá

Az RTL Híradó értesülései alapján az asszonyra sógornője talált rá. „A kilincs nem volt bezárva, úgyhogy bementem. Ott volt az asztal mellett” – mondta a nő. Az idős asszony mindennap találkozott vele, péntek reggel azonban nem ment át hozzá az áldozat, ez vált gyanússá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a gyilkosság helyszíne. Fotók: police.hu