Hétfőn dél körül újabb baleset történt a fővárosban, Újpest egyik legveszélyesebb kereszteződésében, a Baross utca és a Mildenberger utca találkozásánál.

Lassítás nélkül haladt tovább

Egy Dodge Caravant vezető nő a Mildenberger utcán haladt, majd a Baross utcai kereszteződéshez érve az elsőbbségadás kötelező tábla és a kihelyezett tükör ellenére lassítás nélkül továbbhaladt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jobbkéz felől érkezett egy Nissan

A Baross utcán neki jobbkéz felől épp akkor ért oda egy Nissan Almera, amelyet egy középkorú férfi vezetett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nekicsapta az oszlopnak

A Dodge a Nissan bal oldalába rohant, akkora erővel, hogy a járdára lökte és nekicsapta a tükröt tartó oszlopnak (a tükör le is zuhant a járdára), sőt még az Almera jobb hátsó futóműve is kitört, amikor a járdaszegélynek ütközött sodródása közben.

Kórházba szállították a sofőrt  

Mivel a Nissan elég idős járgány, oldalsó légzsák még nem volt benne, ezért a sofőr elég komoly ütést kapott balról, a mentők hordágyon tették a mentőautóba, majd kórházba szállították. A Dodge megpördült az ütközés után, de a balesetet okozó nő sértetlenül szállt ki belőle.

Kitörött a jobb hátsó futómű

Fotó: www.automentesbp.com

Mindkét jármű megsérült

Fotó: www.automentesbp.com

Sértetlenül szállt ki a Dodhe vezetője

Fotó: www.automentesbp.com

Elterelték a buszokat

A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat is riasztották, ők áramtalanították a járműveket. A karambol miatt a 30-as, a 230-as és a 30A autóbusz bő fél órán keresztül terelve közlekedett, nem érintette a Mildenberger utca, az Irányi Dániel utca/Baross utca és a Baross utca/Fóti út megállót.

Balul sikerült kanyarodás

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy egy kanyarodó troliba rohant egy Skoda Fabia kombi vasárnap délután a fővárosban. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy sem a Skoda sofőrje, sem a troli vezetője, illetve a fedélzeten tartózkodó utasok sem sérültek meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az ütközés helyszíne. Fotók: www.automentesbp.com