Meggyilkolhattak egy 70 év körüli asszonyt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bódvalenkén. A helyiek attól tartanak, hogy ők is egy hasonló támadás áldozatai lehetnek a közeljövőben.

Holtan találtak egy nőt

Holtan találtak egy nőt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A rendőrök bejelentés alapján mentek be a bódvalenkei lakásba, ahol már csak az ott élő asszony élettelen testére bukkantak rá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meggyilkolták

Mivel a nő halálával összefüggésben idegenkezűség gyanúja merült fel, így a rendőrök azonnal megindították a nyomozást. Kiderült: a 70 év körüli asszony gyilkosság áldozata lett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sógornője talált rá

Az RTL Híradó értesülései alapján az asszonyra sógornője talált rá. „A kilincs nem volt bezárva, úgyhogy bementem. Ott volt az asztal mellett” – mondta a nő.

Nem ment át hozzá

Az idős asszony mindennap találkozott vele, péntek reggel azonban nem ment át hozzá az áldozat, ez vált gyanússá. Az asszonyt előző éjjel megtámadhatták, de hogy pontosan mi történt, még derült ki.

Sokkol események

A rendőrség gyilkosság miatt rendelt el a nyomozást. A helyi lakosok azóta félnek attól, hogy őket is megtámadják. Az idősek bezárkóztak, az egész falut sokkolták az események.

Emberölés ivászat közben

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy kegyetlen bűncselekmény történt a közelmúltban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Aranyosapátiban. Egy férfi hét percen keresztül szurkálta egy bicskával barátja nyakát. A két férfi együtt rúgott be, összevesztek, ezután a házigazda egy majdnem tíz centis kést többször is beleszúrt áldozata nyakába és felsőtestébe.

Állítólag semmire sem emlékszik

Ezt követően sorsára hagyta áldozatát, majd lefeküdt aludni. A háza viszont be van kamerázva, ezért a borzalmakról felvétel készült, ami állítólag annyira borzalmas, hogy nem lehet bemutatni őket. Azonnal elfogták és kihallgatták. Itt azt mondta, semmire sem emlékszik, olyan részeg volt.

Hosszú évek óta jóban voltak

Az áldozat hozzátartozóit sokkolta a brutális gyilkosság. A meggyilkolt 46 éves férfi családapa volt. Az áldozat és a tettes évek óta barátok voltak, a végzetes éjszakán a két barát együtt rúgott be a közösen készített pálinkától.

Nem kértek a segítségből

A tettes a családjával élt a brutális tett helyszínén. A család egy szellemileg sérült tinit is nevel, aki állítólag végig nézte a gyilkosságot. A tettes családja állítólag felajánlotta az áldozat családjának, hogy átvállalják a temetés költségeit, ám ők nem kértek a segítségégből. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: archív