Aranyosapáti mostanában leginkább negatív kontextusban kerül a hírekbe. Pár nappal ezelőtt brutális gyilkosság történt a településen, most pedig egy konyhában csaptak fel a lángok.

Nem tudni, mi okozta a tüzet

Ruhák kaptak lángra a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Aranyosapátiban, egy Móricz Zsigmond utcai, negyvennyolc négyzetméteres családi ház mosókonyhájában – közölte oldalán vasárnap az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF.) A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Pillanatok alatt lángra kaptak a gerendák

A tűz átterjedt a konyhában lévő gerendákra, amelyek beizzottak. A lángokat a vásárosnaményi önkormányzati és a kisvárdai hivatásos tűzoltók két vízsugárral megfékezték. A rajok hőkamerával feltárták a beizzásokat és azokat oltják el.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Térképen a település

Emberölés ivászat közben

Nemrégiben mi is hírt adtunk arról, hogy kegyetlen bűncselekmény történt pár napja a faluban. Hét percen keresztül szurkálta egy bicskával barátja nyakát egy aranyosapáti férfi még kedden. A két férfi együtt rúgott be, összevesztek, ezután a házigazda egy majdnem tíz centis kést többször is beleszúrt áldozata nyakába és felsőtestébe.

Állítólag semmire sem emlékszik

Ezt követően sorsára hagyta áldozatát, majd lefeküdt aludni. A háza viszont be van kamerázva, ezért a borzalmakról felvétel készült, ami állítólag annyira borzalmas, hogy nem lehet bemutatni őket. Azonnal elfogták és kihallgatták. Itt azt mondta, semmire sem emlékszik, olyan részeg volt.

Hosszú évek óta jóban voltak

Az áldozat hozzátartozóit sokkolta a brutális gyilkosság. A meggyilkolt 46 éves férfi családapa volt. Az áldozat és a tettes évek óta barátok voltak, a végzetes éjszakán a két barát együtt rúgott be a közösen készített pálinkától.

Nem kértek a segítségből

A tettes a családjával élt a brutális tett helyszínén, a Tények információi szerint a család egy szellemileg sérült tinit is nevel, aki állítólag végig nézte a gyilkosságot. A tettes családja továbbá úgy tudni felajánlotta az áldozat családjának, hogy átvállalják a temetés költségeit, ám ők nem kértek a segítségégből. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ebben a házban volt a gyilkosság

Itt pedig videón az elővezetés pillanatai

(Kiemelt képünk illusztráció, nem a helyszínen készült. Forrás: Facebook.)