Emberölés miatt nyomoz a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy aranyosapáti férfi ellen, aki a gyanú szerint megölte kollégáját. Egy késsel olthatta ki az életét. Az elkövetőről videó is készült, amit a cikkben találsz.

Kedden történt a tragédia

A rendőrség közlése szerint a 46 éves férfit otthonában kereste fel 2022. november 29-én egyik helybéli kollégája, akivel barátok voltak. A két férfi jó hangulatban beszélgetett, italozott, ám egy idő után vitázni kezdtek, ami dulakodásba torkollt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Előkerült egy kés

A veszekedés odáig fajult, hogy végül a házigazda egy összecsukható 8,5 cm pengehosszúságú kést vett elő, amellyel több alkalommal nyakon szúrta áldozatát. A 46 éves férfi a testét ért szúrások következtében a helyszínen elhalálozott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ebben a házban történt a gyilkosság

Forrás: police.hu

Nem emlékszik a gyilkosságra

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a helyszínen elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították, és gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették. Vallomásában a gyanúsított azt mondta, hogy tettére egyáltalán nem emlékszik. A rendőrség előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

Szerdán Mánfán volt emberölés

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a rendőrségre 2022. november 30-án 10 óra 21 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Mánfán az egyik házban egy nőt megkéseltek. 

Összebalhéztak

A rendőrök az elsődleges adatok alapján megállapították, hogy egy 39 éves férfi az otthonukban előző este összeszólalkozott 26 éves élettársával, akit a nála lévő késsel többször megszúrt.

A nő a helyszínen meghalt

A nő a helyszínen életét vesztette. A férfit a rendőrök az otthonában elfogták, vele szemben a további intézkedések folyamatban vannak.

Nyomozás indult

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének elkövetése miatt indított nyomozást, számolt be róla közleményében a rendőrség.

Agyonverte a párját

Amint azt a Kékvillogó is megírta egy férfi száznál is több alkalommal ütötte meg azt a nőt, akivel az egyik fővárosi aluljáróban élt. A nőnek több bordája is eltört a támadás következtében. Mint utóbb kiderült, részben ez okozta a halálát.

Kézzel és üveggel is ütötte a nőt

A halálra vert nőt kis és közepes erejű, jellemzően ököllel leadott ütésekkel bántalmazta. Volt, hogy borosüveggel is megütötte, hangzott el a bíróságon. Az ütések a nő fejét, mellkasát és testét egyaránt érték.

39 órán át tartott a bántalmazás

Összességében 39 órán át változó intenzitással ütötte a férfi a nőt. Ezen időtartam leforgása alatt több mint 100-szor érte az áldozatot fizikai behatás. Amikor kórházba vitték, 14 különböző sérülése volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu