Bűncselekmény áldozata lett egy 26 éves nő. A rendőrök a feltételezett elkövetőt – a nő 39 éves élettársát – a helyszínen elfogták.

Mánfán történt

A rendőrségre 2022. november 30-án 10 óra 21 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Mánfán az egyik házban egy nőt megkéseltek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összebalhéztak

A rendőrök az elsődleges adatok alapján megállapították, hogy egy 39 éves férfi az otthonukban előző este összeszólalkozott 26 éves élettársával, akit a nála lévő késsel többször megszúrt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A nő a helyszínen meghalt

A nő a helyszínen életét vesztette. A férfit a rendőrök az otthonában elfogták, vele szemben a további intézkedések folyamatban vannak.

Nyomozás indult

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének elkövetése miatt indított nyomozást, számolt be róla közleményében a rendőrség.

Agyonverte a párját

Amint azt a Kékvillogó is megírta egy férfi száznál is több alkalommal ütötte meg azt a nőt, akivel az egyik fővárosi aluljáróban élt. A nőnek több bordája is eltört a támadás következtében. Mint utóbb kiderült, részben ez okozta a halálát.

Beismerte, mit követett el

A férfi elismerte a tavaly ősszel elkövetett tettét a ma megtartott előkészítő ülésen, számolt be róla a Tények riportja november 28-án, hétfőn.

Az ital is közrejátszhatott

A TV2 úgy tudja, hogy a férfi sokszor ivott alkoholt és agresszívan viselkedett. Nem ez volt az első alkalom, hogy aktuális partnerét bántalmazta. A szóban forgó incidensre 2021 őszén került sor, a nő 2021 októberében hunyt el a kórházban.

Kézzel és üveggel is ütötte a nőt

A halálra vert nőt kis és közepes erejű, jellemzően ököllel leadott ütésekkel bántalmazta. Volt, hogy borosüveggel is megütötte, hangzott el a bíróságon. Az ütések a nő fejét, mellkasát és testét egyaránt érték.

A könyökét is használta, sőt, meg is rúgta áldozatát a férfi

A fent említetteken túl a dühtől tajtékzó férfi a támadás során könyökkel is bántalmazta a nőt. Megpofozta tenyérrel, rángatta a haját, sőt, még több alkalommal bele is rúgott. Egy járókelő riasztotta a mentőket a megvert nőhöz.

39 órán át tartott a bántalmazás

Összességében 39 órán át változó intenzitással ütötte a férfi a nőt. Ezen időtartam leforgása alatt több mint 100-szor érte az áldozatot fizikai behatás. Amikor kórházba vitték, 14 különböző sérülése volt.

Túlélhette volna a támadást

A nő sérüléseinek többsége nem volt súlyos, néhány napon belül begyógyultak volna. A tragédiát az okozta, hogy több bordája is megrepedt vagy eltört. Ennek következtében alakultak ki a halálához vezető események. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu